Amazone Teres 300 VS Paluuauramallisto
Tuotekoodi: AW31901101

Amazone Teres 300 VS Paluuauramallisto

Tuotekoodi: AW31901101

Tuotekuvaus

Uusi Amazone Teres paluuauramallisto tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan paluuauran haastaviin ja monipuolisiin olosuhteisiin!
Teres paluuauramallisto koostuu 4,5 ja 6 siipisistä malleista. Kaikissa on hydraulinen viilunleveydensäätö 33cm - 55cm. Mallisto on suunniteltu kokonaan uudestaan miettien nykypäivän vaatimuksia ja isoja traktoreita.
Teres auroihin on koottu Amazonen vuosien osaaminen maanmuokkauksessa. Tutustu alta tarkemmin näihin uniikkeihin ominaisuuksiin ja kysy lisää Hankkijan konemyynnistä!
Mallin tyyppi Teres 300 VS
Traktorin maksimi teho (hv) 290
Renkaiden sisäväli (cm) 120 - 160
Siipien lukumäärä 4, 5 tai 5+1 (6 siipeä)
Viilunleveyden säätö Hydraulinen
Työleveys per siipi (cm) 33 - 55
Hydraulinen laukaisulaite vakiona
Hydraulinen ensimmäisen viilunleveydensäätö Vakiona kytketty työleveydensäätöön
Ojasväli (cm) 90 / 100
Ojaskorkeus (cm) 80
Runkopalkin mitat (mm) 150 x 150 x8,8
Ojasvarren mitat (mm) 30x80
Hydraulisen laukaisulaitteen voima (Kg) 2000
 

SmartCenter kiinnitys

Teres auran kytkentä ja säädöt ovat tehty helpoksi uudella SmartCenter vetopäällä. Letkut tulevat järeästä ontosta kääntöpäästä siististi, ja niille on varastointia varten kätevä teline. Työntövartta varten löytyy kolme kiinnityspistettä, joista yksi on kiinteä. Tapin pyöriminen on estetty, vähentääkseen sen kulumista.

SmartCenterin kautta voidaan tehdä helposti useat koneen säädöt.

 
Järeä kääntöakseli kartiorullalaakereilla
Järeä kääntöakseli kartiorullalaakereilla
 

ProtectShaft -vetokarttu

Teres auran uniikki ominaisuus on sen ProtectShaft kategoria kolmen vetokarttu. Vetokarttu pääsee pyörimään, estäen näin kulumista kun auraa nostetaan tai lasketaan. Vetokarttu on yhtenäinen ja vähentää siirtoajossa traktoriin kohdistuvia iskuja ja tärinää.

 

Järeä runko

Teres auroissa on järeä perusrunkopalkki. Sen mitat ovat 150x150x8,8mm. Kuusisiipinen aura saadaan Teres 300 viisisiipisestä versiosta jatkosiivellä, mikä voidaan myös tarpeen vaatiessa irroittaa kätevän pulttiliitoksen ansiosta.

 

AutoAdapt -säätöjärjestelmä

Uniikkeihin ominaisuuksiin kuuluu uusi AutoAdapt -paralleelinen säätö. Vakiona auran ensimmäinen viilunleveys säätyy täysin paralleelisesti muiden siipien työleveyden säädön yhteydessä. Paralleelinen säätö mahdollistaa työleveyden säädön, ilman että auran vetopiste muuttuu ja että se aiheuttaisi sivuttaisvetoa aurassa.

Lisävarusteena saadaan ensimmäisen viilunleveyden erillissäätö erittäin vaihteleviin olosuhteisiin.

Autoadapt -toimintoon kuuluu myös SmartTurn toiminto, missä aura taitetaan käännön yhteydessä keskelle, ilman että säädetään työleveyttä. Tällä tavoin vähennetään merkittävästi säätölaitteen kulumista!

 


 




 
Osoitin näyttää työleveyden sentteinä
Osoitin näyttää työleveyden sentteinä
 

Hydraulinen laukaisulaite

Vakiona Teres auroissa on Cayros -auroista tuttu hydraulinen laukaisulaite. Jokaisessa ojasparissa on oma paineakku ja vakiona niiden laukaisuvoima säädetään erikseen. Lisävarusteena ne voidaan säätää yhtä aikaa ajon aikana. Maksimi laukaisuvoima on 2000Kg väistökorkeuden ollessa 40cm ja lisäsuojana on murtopultti isoja esteitä varten. Laukaisulaitteen voima pienenee, mitä ylemmäs ojaspari nousee. Näin siiven palautus työasentoon on hellävarainen.

Vaihdettavat kulutusosat nivelessä
Vaihdettavat kulutusosat nivelessä
 

SpeedBlade -siivet

Amazone on kehittänyt Teres ja Tyrok auroihin uuden patentoidun SpeedBlade konseptin, mikä mahdollistaa suuret ajonopeudet.
Käännettävän maa ei pääse kuluttamaan kallista siipeä suurillakaan ajonopeuksilla. Siivissä ja kulutusosassa käytetään Amazonen ©plus karkaisumenetelmää, missä siiven takaosa jää pehmeämmäksi estäen karkaistun siiven katkeamista esteisiin osuessa.

 

Mekaaninen työsyvyydensäätö

Vakiona Teres auroissa on suuri tukipyörä koneen sivulla (Kuva 1) Teres 300 90cm ojasvälillä ja neljällä siivellä on saatavilla vain takana oleva tukipyörä (kuva 2). Haluttaessa tämä on saatavilla myös Teres 300 5 siipiseen malliin.

Tukipyörässä on portaaton syvyydensäätö molemmille puolille, sekä säädettävä iskunvaimennin, minkä avulla tukipyörä kääntyy varmasti ja pehmeästi kaikissa olosuhteissa.

 

Hydraulinen tukipyörä

Lisävarusteena Teres voidaan varustaa hydraulisella tukipyörällä, jolloin auran työsyvyys voidaan säätää ohjaamosta ajon aikana. Tukipyörässä on vakiona iso osoitin näyttämään säädettyä työsyvyyttä.

Lisävarusteena Teres voidaan varustaa hydraulisesti säädettävällä yhdistelmätukipyörällä, jolloin auraa voidaan hinata tiesiirtymien aikana turvallisesti ja kätevästi.

Tukipyörä on suuri 360 / 45 17,5 AS Kuvioituna ja se on varustettu kaapimella.

 


 

 
Amazone-aurat