EQPro Gastro Plus 700 g
Tuotekoodi: VIF86144

EQPro Gastro Plus 700 g

Tuotekoodi: VIF86144

Tuotekuvaus

Hevosen yleisimmät ruuansulatuskanavan ongelmat ovat mahahaava ja umpi-paksusuolen mikrobiston epätasapaino. EQPro Gastro Plus sisältää tutkitusti tehokasta* Lithothamium calcareumia puskuroimaan mahalaukun happoja ja lisäksi elävää Saccharomyces cerevisiae -hiivaa ja patentointua Progut®-hiivavalmistetta tukemaan umpi-paksusuolen mikrobien toimintaa. Saccharomyces cerevisiae voi huomattavasti tehostaa kuitujen sulatusta. Progut® vaikuttaa edullisesti suoliston mikrobikoostumukseen ja tehostaa mm. immunoglobuliini A -vasta-aineiden tuotantoa hevosen suolistossa**. Nämä raaka-aineet on yhdistetty lakritsinjuureen ja pektiiniin. Lakritsinjuurta on perinteisesti käytetty suoliston ärsytystilojen hoitoon. Pektiini on liukeneva kuitu, joka suojaa mahalaukun limakalvoja.

*Journal of Applied Animal Nutrition, Vol. 4; e8; page 1 of 3. The influence of feeding a high calcium, algae supplement on gastric ulceration in adult horses.

**Agrifood Research Finland 2007. The Effect of Progut® on the intestinal microbiota of horses.

Koostumus: Hydrolysoitu panimohiiva ProGut®, merilevä Lithothamium calcareum, lakritsijuuriuute, pektiini. Elävä hiiva Saccharomyces cerevisiae 10x10^11 pmy/kg.

Annostelu:
Hevoset 20 g/pvä
Ponit 10 g /pvä
1 mittakuppi = 10 g

Käytetään ruuansulatushäiriöiden ehkäisemiseksi, niiden aikana ja niiden jälkeen. Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti.

Ravintoaineet/Analytiska beståndsdelar:
Kuiva-aine/Torrsubstans............95%
Raakavalkuainen/Råprotein........19%
Raakarasva/Råfett.................0,8%
Raakakuitu/Växttråd...............1,5%
Tuhka/Aska.........................35%
Kalsium/Kalcium/................72g/kg
Fosfori/Fosfor..................19g/kg
Magnesium.......................13g/kg
Natrium........................7,2g/kg

Täydennysrehu fysiologisen ruuansulatuksen vakauttamiseen