Biolan Komposti- ja Huussikuivike 40 l
Tuotekoodi: BI70562100 EAN: 6411960056213
Avainlippu logo

Biolan Komposti- ja Huussikuivike 40 l

Tuotekoodi: BI70562100 EAN: 6411960056213

Tuotekuvaus

Biolan Komposti- ja Huussikuivike on puhtaasta, kuivatusta ja rouhitusta havupuunkuoresta, ‐puuaineksesta sekä turpeesta valmistettu seosaine kompostointiin ja kuivakäymälöihin. Kuivike on koostumukseltaan riittävän karkeaa ja soveltuu erityisesti Kompostikäymälän kuivikkeeksi. Komposti‐ ja Huussikuivike on tutkitusti hyvä seosaine myös kotitalouskompostointiin. Biolan Komposti- ja Huussikuivikkeen säännöllinen käyttö kompostissa pitää kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.

Biolan Komposti- ja Huussikuivike soveltuu luomuviljelyyn.

Käyttö:

Lämpökompostorissa kuivikkeen määrän tulisi olla noin kolmasosa kompostoriin lisätyn talousbiojätteen määrästä. Annostusta voi lisätä, mikäli kompostimassa on märkää ja haisee.

Puutarhakompostoriin kuiviketta voi lisätä kerroksittain, riippuen kompostoitavan jätteen laadusta. Kuivempaa materiaalia, kuten oksasilppua kompostoitaessa, kuiviketta ei tarvita niin paljon. Kompostia voi kastella vedellä jos kompostijäte on liian kuivaa.

Kuivakäymälöissä Komposti- ja Huussikuiviketta voi lisätä 2-5 dl jokaisella käyttökerralla. Jos käymälässä kompostoidaan myös kotitalousjätettä, tulee jätteet peitellä kuivikkeella erityisen hyvin.

Huom! Biolan Komposti- ja Huussikuivike kannattaa säilyttää aina sateelta suojattuna ja talvipakkasilla mieluiten sisätiloissa.

Tuotepakkaus:

mitat: 42,0 cm (l) x 14,0 cm (k) x 64,0 cm (p)

paino: 8,00 kg