Sääasemayritys FieldSense on nyt Cordulus

Sääasemayritys FieldSense A/S on vaihtanut nimensä Cordulukseksi.
Älä kuitenkaan huoli, tämän lisäksi mikään muu ei ole muuttunut. Sääasema on täysin sama tuote, samoilla ominaisuuksilla, vain eri nimisenä. Cordulus sääaseman avulla saat yhä säätietoja suoraan pelloltasi, joiden avulla voit tarkkailla sääolosuhteita ja ajoittaa viljelytoimet optimaalisesti.

Yrityksen nimenmuutoksen taustalla on liiketoiminnan laajentuminen ja kasvaminen muille toimialoille, kuten tieliikenteen kunnossapitoon liittyvien sääasemiin, maanviljelijöille tarkoitettujen sääasemien lisäksi. Koska FieldSense-sääasemasta oli tullut synonyymi yritykselle itselleen, oli tarve vaihtaa nimeä ja miettiä yrityksen rakenne uudelleen.

Yritys on nimetty uudelleen Tanskan ilmatieteen laitoksen perustajan, 1900-luvun puolivälissä eläneen Niels Henrik Cordulus Hoffmeyerin mukaan. Niels Henrik Cordulus etsi uudenlaisia mahdollisuuksia säätietojen keräämiseksi ja jalostamiseksi, ja jakoi havaintojaan muiden kanssa. Yritys haluaa jatkaa hänen jalanjäljissään ja etsiä uusia tapoja säätietojen keräämiseen, jotta ne hyödyttäisivät yhä useampia käyttäjiä eri toimialoilla.

Cordulus-sääasema
Tietoa Maatilan sääasemasta
Tietoa Älykkäästä maatilasta