Agrosan kylpyjauhe kanoille 4,5kg
Tuotekoodi: VF36369 EAN: 5712857046302

Agrosan kylpyjauhe kanoille 4,5kg

Tuotekoodi: VF36369 EAN: 5712857046302

Tuotekuvaus

Kylpemisellä on iso merkitys kanojen hyvinvoinnissa sekä höyhenpeitteen hoidossa. Se kuuluu kanojen luontaiseen käyttäytymiseen ja kanat ottavatkin mielellään höyhenpeitettä hoitavia kylpyjä. Kylpeminen auttaa pitämään höyhenpeitteen puhtaana, mutta tämän lisäksi se auttaa kanoja myös ulkoloisten, kuten kanapunkkien, torjunnassa.

Agrosan kylpyjauhe on erittäin hienojakoista piimaa jauhetta, jota voidaan käyttää kanojen kylpypaikoilla. Se voi sitoa itseensä kosteutta jopa 150% omaan painoonsa verrattuna. Kun Agrosania käytetään pesälaatikoissa - tai muissa sisätiloissa - se sitoo itseensä myös hajuja ja ammoniakkia ja parantaa näin ilmanlaatua. Agrosan kylpyjauhetta voidaan käyttää kanojen kylpypaikalla sellaisenaan tai tuhkan tavoin sekoittaa muihin kylpemismateriaaleihin. Tuote soveltuu käytettäväksi myös luomutuotannossa.

Piimaa soveltuu käytettäväksi kanoille ja muulle siipikarjalle niin kylpypaikoille kuin myös mm. pesälaatikoissa ja orsilla. Piimaa helpottaa kanojen höyhenpeitteen hoitoa ja sitoo itseensä kosteutta kanalassa. Piimaan kuivattavat ominaisuudet voivat auttaa myös mm. kanapunkkien ja täiden torjunnassa. Piimaa on kanoille vaaratonta syötynäkin.

FI/Käyttöohje:
Kylpeminen: Annostele sopiva määrä Agrosan kylpyjauhetta lattialle tai kanojen elintilaan.
Pesälaatikot: 20 g kutakin pesälaatikkoa kohti tai 50-100 g / m2 jaloittelualueelle.
Annostele 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Sisältö: Uunikuivattu, hienoksi jauhettu savimineraalijauhe (piimaa).
Tuotepakkaus:

paino: 4,50 kg