Haudonta

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita munintakoneita ja muita tuotteita kotikanojen hautomiseen. Tutustu valikoimaamme ja luo parhaat olosuhteet kanoillesi.

Kotikanojen haudontatarvikkeet

Hankkija tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita kotikanojen haudontaan. Tutustu valikoimaamme ja luo ihanteelliset olosuhteet konehaudontaan tai oman kanasi hautomiselle.

Laadukkaat haudontatarvikkeet:
1. Hautomakoneet: Valitse hautomakone haudottavien munien määrän mukaan. Tarjoamme laadukkaita hautomakoneita, jotka takaavat tasaisen lämpötilan ja kosteuden onnistuneen haudonnan varmistamiseksi.
2. Munintapesät ja hautomakoneiden lisävarusteet: Tarkista valikoimamme monipuoliset munintapesät ja hautomakoneiden lisävarusteet, jotka tekevät hautomisesta vaivatonta ja tehokasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan hautomisprosessi kestää?
Munien haudonta-aika vaihtelee lajista riippuen, mutta yleensä se kanoilla kestää noin 21 vrk, viiriäisillä haudonta-aika on noin 17 vrk.

Tarvitsenko erityisen hautomakoneen munien hautomiseen?
Kyllä, erityisesti suunnitellut hautomakoneet tarjoavat tasaisen lämpötilan ja kosteuden, mikä on tärkeää onnistuneelle hautomiselle.

Voinko häiritä haudontaa avaamalla hautomakoneen kannen?
Kyllä. Vältä turhia häiriöitä hautomisprosessissa ja kannen avaamista turhaan. Tarkista munien tilanne vain tarvittaessa nopeasti, avaamatta kantta liian pitkäksi aikaa.