Kotikanojen rehut

Kanat ovat suosittuja kesäasukkaita monella pihalla! Valikoimiimme kuuluu useita laadukkaita kanarehuja, joita valmistamme itse omissa rehutehtaissamme Suomessa.

Kaikille lintulajille ei ole omaa rehuseostaan, mutta olemassa olevasta valikoimasta löytyvät sopivat rehut myös yleisimmille erikoislinnuille.

Kotikanojen rehut - terveyttä ja hyvinvointia siipikarjalle

Hankkija tarjoaa laadukkaita kotikanojen rehuja terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että höyhenpeitteiset ystäväsi saavat tasapainoisen ja ravitsevan ruokavalion.

Laadukkaat kotikanojen rehut:
1. Kananrehut: Valitse kanojesi tarpeisiin sopiva kananrehu. Tarjoamme monipuolisen valikoiman eri ikäisille kanoille soveltuvia rehuja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet.
2. Viljat ja siemenet: Lisää ruokavalioon monipuolisuutta tarjoamalla laadukkaita viljoja ja siemeniä. Ne tarjoavat lisäravintoa ja ovat herkullinen vaihtoehto kanalasi asukkaille.
3. Lisäravinteet: Tarjoa kanoillesi myös lisäravinteita, kuten kalsiumia ja vitamiineja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka usein kanoja tulisi ruokkia?
Rehua voidaan tarjota kanoille vapaasti. Lisäravintoa voidaan tarjota kerran tai kaksi päivässä. Raikasta vettä on oltava saatavilla koko ajan. Myös kalkkia on hyvä pitää saatavilla kokoajan.

Tarvitsevatko kanat lisäravinteita?
Tasapainoisen ruokavalion takaamiseksi on suositeltavaa tarjota kanoille lisäravinteita, erityisesti kalkkia ja vitamiineja.

Voinko antaa kanoille ruokajätteitä?
Vältä suolaisia, mausteisia ja rasvaisia ruokia. Kuitenkin monet kasvis- ja hedelmäjätteet voivat olla terveellisiä lisäyksiä, mutta kohtuudella.

Hanki laadukkaat kotikanojen rehut Hankkijalta ja varmista, että kanasi nauttivat ravitsevasta ruoasta päivittäin. Terveyden ylläpito on avain onnelliseen kanalaan!