Ruokinta- ja juoma-automaatit

Tutustu valikoimaamme ja luo kanoillesi ihanteelliset olosuhteet. Automaateilla tarjoat kanoillesi ravitsevaa ruokaa ja raikasta vettä vaivattomasti joka päivä.

Kotikanojen ruokinta ja juoma-automaatit – laadukkaat välineet tyytyväisille kanoille

Hankkija tarjoaa kattavan valikoiman kotikanojen ruokinta- ja juoma-automaatteja. Täältä löydät ratkaisut, jotka varmistavat, että ravitsevaa ruokaa ja raikasta vettä on saatavilla koko ajan. Tutustu valikoimaamme ja luo kanalallesi ihanteelliset olosuhteet.

Suosituimmat ruokinta- ja juoma-automaatit
1. Ruokinta-automaatit: Helppokäyttöiset ja kestävät ruokinta-automaatit pitävät ruoan suojassa sääolosuhteilta ja varmistavat, että kanat voivat syödä rauhassa.
2. Juoma-automaatit: Varmista kanojen vedensaanti käyttämällä juoma-automaatteja. Ne ovat suunniteltu helpottamaan vedenjakelua ja ylläpitämään puhtautta.
3. Juoma-automaattien lämmittimet: Talvella sulaa vettä on oltava tarjolla koko ajan. Käytä juoma-automaattien lämmittimiä estääksesi veden jäätymisen kylminä päivinä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka usein ruokinta- ja juoma-automaatit tulisi puhdistaa?
Suosittelemme puhdistamaan ruokinta- ja juoma-automaatit vähintään kerran viikossa. Näin varmistetaan kanalan puhtaus ja hygienia.

Tarvitaanko juoma-automaateille erityinen suoja kylmällä säällä?
Kyllä, juoma-automaateille on saatavilla lämmittimiä, jotka estävät veden jäätymisen talvipakkasilla ja varmistavat jatkuvan veden saannin.

Mitä etuja ruokinta-automaattien käytöstä on?
Ruokinta-automaatit säästävät aikaa ja takaavat, että kanat saavat rehua tasaisesti koko päivän. Ne ovat erityisen hyödyllisiä suuremmille kanamäärille.

Valitse Hankkija ruokinta- ja juoma-automaattien tarjoajaksi varmistaaksesi kanojesi hyvinvoinnin ja terveyden!