Lämmitys

Valikoimistamme löytyy laadukkaita ja turvallisia lämmittimiä varmistamaan kanoillesi optimaalinen lämpötila läpi vuoden. Varsinkin tiput kaipaavat lisälämpöä.

Kotikanojen lämmittimet – turvallista lämpöä kanalaasi!

Hankkija tarjoaa laadukkaita ja turvallisia lämmittimiä varmistaaksesi, että kotikanoillasi on optimaalinen lämpötila läpi vuoden. Tutustu valikoimaamme!

Laadukkaat kotikanojen lämmittimet
1. Ylläpitolämmittimet: Ylläpitolämmittimet tarjoavat tehokasta lämpöä kanoillesi. Ne ovat energiatehokkaita ja turvallisia käyttää kanalan pölyisissä olosuhteissa.
2. Lämpölamput: Lämpölamput tarjoavat pehmeää täsmälämpöä kanoille. Ne auttavat pitämään kanat lämpiminä kylminä päivinä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lämmittimistä

Kuinka monta lämmitintä tarvitsen kanalalleni?
Tarvittava määrä riippuu kanalan koosta ja eristyksestä. Yleensä suosittelemme sijoittamaan lämmittimet niin, että koko tila saa tasaisesti lämpöä.

Voivatko lämpölamput aiheuttaa palovaaran?
Käytettäessä oikein lämpölamput ovat turvallisia. Tärkeää on noudattaa valmistajan ohjeita asennuksessa ja käytössä.

Mihin aikaan vuodesta lämmittimiä tarvitaan?
Lämmittimiä käytetään yleensä kylminä talvikuukausina varmistaakseen, että kanat eivät palellu. Ne voivat myös olla hyödyllisiä keväällä ja syksyllä.

Hanki korkealaatuiset lämmittimet Hankkijalta ja huolehdi kotikanojesi mukavuudesta. Optimaalinen lämpötila edistää kanojen hyvinvointia!