Muut tarvikkeet

Kanat ovat suosittuja kesäasukkaita monella pihalla! Täältä löydät kaiken tarvittavan kanojesi hyvinvoinnin ja mukavuuden takaamiseksi sisällä ja ulkona.

Kotikanojen tarvikkeet – laadukkaat välineet onnellisille kanoille

Hankkija tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tarvikkeita kotikanaloille. Täältä löydät kaiken tarvittavan kanojesi hyvinvoinnin ja mukavuuden takaamiseksi.
Tutustu valikoimaamme ja varmista, että kotikanoillasi on kaikki tarvittava viihtyisään elinympäristöön.

Suosituimmat kotikanojen tarvikkeet:
1. Munintapesät: Mukavat ja tilavat munintapesät ovat olennainen osa jokaisen kanalan varustusta. Ne tarjoavat turvallisen paikan munintahetkiin.
2. Juoma-automaatit: Pitää kanojen juomavedet puhtaina ja raikkaina. Juoma-automaatit ovat kätevä tapa varmistaa, että kanasi saavat aina tarvitsemansa nesteen.
3. Ruokinta-automaatit: Tasainen rehunjako on tärkeää kanojen ruokinnassa. Valikoimastamme löydät tehokkaat ja helppokäyttöiset ruokinta-automaatit.
4. Kuivikkeet: Pidä kanalasi puhtaana ja kuivana laadukkailla kuivikkeilla. Ne ovat olennainen osa kanalan hygieniaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin aikaan päivästä munat yleensä munitaan?
Useimmat kanat munivat aamupäivällä, mutta aikataulu voi vaihdella yksilöittäin. Munat kannattaa tarkistaa useamman kerran päivässä.

Kuinka usein kanojen vesi tulisi vaihtaa?
Vesi tulisi vaihtaa päivittäin pitäen huolta, että juoma-automaatti pidetään puhtaana. Raikas vesi on tärkeää kanojen terveydelle.

Miksi käyttää kuivikkeita kanalassa?
Kuivikkeet auttavat pitämään kanalan kuivana ja estävät hajuja. Ne tarjoavat myös lisämukavuutta kanoille levätessä ja munintahetkillä.

Valitse Hankkija kotikanojesi tarvikkeiden luotettavaksi toimittajaksi ja luo kanalallesi optimaalinen ympäristö!