Hankkija on rehujen ja ruokinnan osaaja

Hankkijan ruokinta-ja rehuasiantuntijat käyvät maatiloilla tuotantotiloissa tekemässä havaintoja. Yhdessä tuottajien kanssa tunnistamme tilan tarpeet ja haemme tilakohtaiset ratkaisut tavoitteisiin pääsemiseksi. Kehitysideat viedään tuotekehityksen asiantuntijoille.

Rehutehtailla, raaka-ainehankinnassa ja tuotekehityksessä teemme töitä kunnianhimoisesti ja ammattitaitoisesti. Tuotekehityksen ammattilaisemme ovat korkeasti koulutettuja, aktiivisia ja kokeneita. Olemme ainoa suomalainen rehuyhtiö, jolla on omaa, kansainvälisesti merkittävää tutkimusta.

Hankkijalla on laaja asiantuntijaverkosto kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaassa teemme yhteistyötä elintarvikeketjussa meijereiden, teurastamojen ja munanpakkaamojen kanssa. Koti- ja ulkomailla teemme yhteistyötä tutkimuslaitoksissa.

Hankkija on iso toimija

Hankkijalla on töissä noin tuhat henkilöä. Osaajia on monta, myös eri osa-alueilta! Hankkijalla on laaja ja monipuolinen tuotevalikoima maatalouden tuotantopanoksia ja koneita suomalaisille kotieläintiloille.

Tarjoamme viljelijälle tuotteita ja palveluita, joista on varaa valita omalle tilalle sopivimmat: tuotantopanokset, maatilatarvikkeet, koneet, varaosat ja huoltopalvelut.

Meillä on uusin tieto ja taito nurmen, viljan ja valkuaisen tuottamiseen nykyaikaisin menetelmin.

 

Hankkija on rehujen ja ruokinnan edelläkävijä

Hankkija on luotettava rehualan kumppani

Hankkija on vastuullinen rehualan toimija

Hankkijan rehut ja ruokinta – Lupauksemme sinulle