Miksi Primo-juomarehut? – Katso TOP 3 -syyt!

Primo-juomarehut sisältävät patentoituja Progres® ja Progut® -rehuaineita, joiden hyödyt on tieteellisesti todennettu.

1. Primo -juomarehujen valmistuksessa panostetaan lopputuotteen toimivuuteen ja tasalaatuisuuteen

Jokainen raaka-aine-erä tutkitaan kemiallisesti ja myös liukoisuudeltaan ennen raaka-aineiden hyväksyntää tehtaalle. Valmistusprosessissa rasva pilkotaan tasaisen pieniin partikkeleihin, jotka päällystetään ja suojataan valkaisvaipalla. Valmistusprosessi takaa Primo-juomarehujen hyvän liukenevuuden, korkean teknisen toimivuuden ja erinomaisen sulavuuden vasikan elimistössä.

2. Primo-juomarehut sisältävät patentoitua Progres®-rehuainetta, jonka hyödyt on tieteellisesti todennettu

Vasikat kasvat tutkitusti nopeammin ja paremmalla rehuhöytysuhteella. Hollannissa tehdyn Progres® -juomarehukokeen kontrolliryhmä sai juomarehun joukossa kasviuutetta, joka on tunnettu tehokkuudestaan kasvunlisääjänä. Progres®-juomarehua saaneet kasvoivat selkeästi kontrolliryhmää nopeammin. Progres® eheyttää suoliston pintaa ja muuttaa suoliston mikrobistoa vasikalle edulliseen suuntaan. Parempi suolistoterveys vähentää sairastuvuutta ja parantaa rehuhyötysuhdetta ja kasvua.

Juomarehuun lisätty Progres paransi vasikoiden bruttokasvua ja kasvunopeutta (0–182 päivää).

3. Primo-juomarehut sisältävät patentoitua Progut®-rehuainetta, jonka hyödyt on tieteellisesti todennettu

Vasikoiden puolustusjärjestelmä pystyy vastaamaan taudinaiheuttajaan nopeammin. Soulin yliopistossa tehdyssä vasikkakokeessa kontrolliryhmän vasikoiden oman vasta-ainetuotannon käynnistyminen on normaalilla tasolla. Progut® -koeryhmässä vasikoiden oma puolustusreaktio on selkeästi nopeampi ja voimakkaampi. Primo-juomarehujen sisältämä Progut® parantaa vasikan kykyä puolustautua taudinaiheuttajia vastaan.

Progut-rehu lisää veren vasta-ainepitoisuutta (Soulin yliopisto, 2009).

Kysy tarjous tai poikkea Hankkijan myymälässä

Tuttisanko kaupan päälle

Osta 3 kpl Primo-juomarehuja Hankkijan myymälästä, saat tuttisangon kaupan päälle. Isompien erien osalta pyydä kampanjatarjous omalta ruokinta-asiantuntijalta tai myyntineuvottelijalta.

Kampanja käynnissä 30.5.2021 asti.