Spirit 400c
Tuotekoodi: VV7016067

Spirit 400c

Tuotekoodi: VV7016067
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Väderstad Spirit 400C

Spirit 400C -mallin runko on järeä ja pitkäikäinen. Tarkan syötön ja suuren siemensäiliön ansiosta saat vaikuttavia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Spirit 400C on 4 metriä leveä pneumaattinen kylvökone, jota on saatavilla kylvölannoittimena, jolloin siemensäiliön tilavuus on 4000 litraa. Erilaisiin tarpeisiin Spirit-kylvölannoittimeen on saatavana monia lannoitemenetelmiä – FIX tai InLine.Tarkka siementen ja lannoitteen syöttö Fenix II-syötössä yhdistyvät erittäin tarkka syöttö ja suuri työteho. Spirit 400C -kylvölannoitin syöttää sekä siemeniä että lannoitteita kahden erillisen Fenix II syöttölaitteen kautta. Fenix II:n kestävän sähkömoottorin avulla Spirit 400C:llä voidaan kylvää jopa 400 kg lannoitetta hehtaarille 14 km/h ajonopeudessa.

Suuri säiliö
Säiliöön tilavuus on 4 000 litraa. Maasta avattavan, itserullautuvan peitteen ja suuren siemensäiliön ansiosta koneen täyttäminen on erittäin helppoa.

Edut:
 • Siemensäiliöön integroitu puhallin - matala kierrosluku, vähemmän pölyä ja hiljaisempi käyntiääni
 • Vahvistetut kylvövantaat vuodesta 2020 alkaen
 • Paremmat siemensäiliön kaatokulmat sekä lannoite- että siemenpuolella
 • kylvöyksiköissä 40% korkeampi nostokorkeus
 • Uusi hydrauliikka, nopeampi ja vankempi
 • Säädettävä jälkiäes ja kylvövantaiden paine kylvön aikana
 • Lannoitteen ja siemenen tyhjennysluukut
 • Uusi ja nopea kiertokoe
 • E-Control kaikilla herkuilla, tulevaisuusvakuutus

  Spirit FIX

  FIX-versio sijoittaa lannoitteen 5 cm leveiksi nauhoiksi, joissa on 12,5 cm:n riviväli, jokaisen kylvörivin eteen. Lannoitussyvyyttä voit säätää ohjaamosta pelto-olosuhteiden mukaan. Se, että lannoitevantaat on integroitu esimuokkaimeen, vähentää tehovaatimuksia, ylläpitää maahantunkeutumisvoimaa ja alentaa kulutusosien kustannuksia. Lyhyen akselivälin ansiosta konetta on helppo käyttää kaarteissa tai mäkisessä maastossa.

  Spirit InLine

  InLine-versiossa lisätään pieni lannoiteannos yhdessä kylvön kanssa, jolloin ravinteet imeytyvät nopeasti. Kun sekä siemenet että lannoite kuljetetaan omia reittejään, eivät nämä jakelujärjestelmät häiritse toisiaan. Silloin myös erilliset tukosvahdit voivat hoitaa osansa erittäin tarkasti. Spirit 400C:ssä päälannoitesäiliö on kytketty InLine-järjestelmään, kun taas Spirit 600C voi käyttää InLinejärjestelmää yhdessä BioDrill 360:n kanssa.