Väderstad Spirit 600C FIX / Nordic -kylvölannoitin
Tuotekoodi: VV7016071

Väderstad Spirit 600C FIX / Nordic -kylvölannoitin

Tuotekoodi: VV7016071
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Väderstad Spirit 600C -kylvökone
Spirit 600C on suuritehoinen yleiskylvökone sekä tavanomaiseen viljelyyn että kevennetyn muokkauksen järjestelmiin. Se on varustettu innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka lisäävät tarkkuutta ja yksinkertaistavat maatilan toimintaa. Kolme erilaista lannoitevannasvaihtoehtoa, eli FIX ja Nordic, sekä erillisellä tuotesivulla esiteltävä InLine, tarjoavat sopivan ratkaisun sinun tarpeisiisi.

Erittäin tehokas syöttö
Pneumaattisessa Spirit 600C -kylvölannoittimessa on kaksi Fenix II -syöttölaitetta, jotka tarjoavat vakaan ja luotettavan siementen syöttömäärän. Vahva moottori syöttää suuria siemenmääriä suurella nopeudella. Korkealle sijoitetun integroidun puhaltimen ansiosta pölyn määrä vähenee ja kylvötarkkuus paranee.

Hydraulinen lannoitteen syöttö
Lannoite syötetään säiliön alaosasta lannoiteruuvin kautta. Hydraulimoottori pyörittää ruuvia ja takaa suuritehoisen lannoitteen syötön. Väliseinän avulla voit helposti mukauttaa säiliötilan siemen ja lannoitetarpeen mukaiseksi. Tarvittaessa koko 5000 litran säiliö voidaan täyttää siemenillä.

Päisteautomatiikka
Automaattinen lohko-ohjaus tarkoittaa että eri työalueet nostetaan tai lasketaan yksitellen, kun kylvöyksikkö nostetaan tai lasketaan päisteessä. Kylvöuran alussa järjestelmä varmistaa, että esimuokkain laskeutuu maahan ennen kylvövantaita ja viimeisenä jälkiäes. Jotta Spirit 600C toimisi pellolla ihanteellisesti, koneessa on puolen koneen sulkumahdollisuus sekä siemen- että lannoitepuolella. Niitä voi ohjata koneen oman E-Control-ohjaimen tai ISOBUS-järjestelmän kautta.

FIX-lannoitevannas
FIX-versio sijoittaa lannoitteen 5 cm leveiksi nauhoiksi, joissa on 12,5 cm riviväli, etummaiseksi jokaiseen kylvöriviin. Lannoitussyvyyttä voi säätää ohjaamosta pelto-olosuhteiden mukaan.

Nordic-lannoitevannas
Nordic-versiossa on aggressiiviset lautaset, ja niissä lannoitevantaat, jotka sijoittavat lannoitteen korkealla vannaspaineella. Lannoite sijoitetaan 25 cm:n rivivälein joka toisen kylvörivin väliin.
Tekniset tiedot
TuoteVäderstad Spirit 600C FIX / Nordic -kylvölannoitin
Työleveys, (m)6,0
Säiliön tilavuus, (l)5000 (väliseinän asento säädettävissä)
Koneen paino, (kg)7600 (FIX), 7300 (Nordic)
Työnopeus, (km/h)8-14
Tehontarve, (kW/hv)149/200 (FIX), 127/170 (Nordic)
Kuljetusleveys, (m)3,0
Kuljetuskorkeus, (m)3,56
SiemensyöttöPneumaattinen
Vannaspaino min/max (kg)max. 80
Riviväli, (cm)12,5
Kylvövantaiden määrä (kpl)48
Rengaskoko400/55x15,5