Väderstad Spirit 600C InLine -kylvölannoitin
Tuotekoodi: VV7016077

Väderstad Spirit 600C InLine -kylvölannoitin

Tuotekoodi: VV7016077
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Väderstad Spirit 600C InLine
Spirit 600C -mallin runko on jämerä ja pitkäikäinen. Täsmäsyötön ja suuren siemensäiliön ansiosta saat vaikuttavia tuloksia lyhyemmässä ajassa.

InLine ravinteet imeytyvät nopeasti
InLine-järjestelmä mahdollistaa lannoitteen sijoittamisen samaan riviin kuin siemen. Tämä antaa siemenelle nopean alun heti kylvön jälkeen, mikä nopeuttaa orastumista. InLine-järjestelmä on erittäin edullinen käytettäessä kohtuullisia määriä kivennäislannoitteita. Vakiosuositus on enintään 50 kg N/ha. Spirit 600C InLine -mallissa yhdistyvät suuri kapasiteetti ja suuri tarkkuus.

Jaettu ilmavirta parantaa sijoittumista
Spirit 600C InLine -mallissa on omat erilliset ilmavirrat lannoitteelle ja siemenille. Tämä estää lannoitteen/siementen lajittumisen syöttöjärjestelmässä, mikä on erittäin tärkeää silloin, kun siemen ja lannoite ovat erikokoisia, esim. öljykasvit ja lannoite. Ilmavirran voimakkuutta on helppo säätää. Näin varmistetaan, että sekä siemenet että lannoitteet sijoittuvat optimaalisesti.

Tarkkaa täsmälannoitusta
Lannoite syötetään sähköisellä Fenix-syöttöjärjestelmällä, samalla yksiköllä kuin siemenet. Se on sekä erittäin tarkka että korroosionkestävä. Syöttötelan lokerot takaavat lannoitteen tasaisen syötön. Näin varmistetaan, että kaikilla kasveilla on sama pääsy lannoitteeseen.

Maksimikapasiteetti
Fenix-syöttöjärjestelmän vaikuttava kapasiteetti kestää 500 kg/ha sekä lannoitetta että siemeniä 15 km/h nopeudella. Syöttötelat on valmistettu kumista, jotta ne kestävät pitkään ilman häiriöitä ja ne kestävät hyvin lannoitteiden sisältämiä aineita. Syöttötela on myös erittäin kestävä.

Valmistusmaa: SUOMI

Tekniset tiedot
TuoteVäderstad Spirit 600C InLine -kylvölannoitin
Työleveys, (m)6,0
Säiliön tilavuus, (l)4000 (väliseinän asento säädettävissä)
Koneen paino, (kg)5800
Työnopeus, (km/h)8-14
Tehontarve, (kW/hv)127/170
Kuljetusleveys, (m)3,0
Kuljetuskorkeus, (m)3,56
SiemensyöttöPneumaattinen
Vannaspaino min/max (kg)max. 80
Riviväli, (cm)12,5
Kylvövantaiden määrä (kpl)48
Rengaskoko400/55x15,5