Primo Electrolyte 10 kg
Tuotekoodi: VIF82002

Primo Electrolyte 10 kg

Tuotekoodi: VIF82002

Tuotekuvaus

Primo Electrolyte on täydennysrehuseos, elektrolyyttivalmiste, kotieläimille. Suositellaan käytettäväksi ruuansulatushäiriöiden riskitilanteissa sekä kuljetuksen yhteydessä korvaamaan veden, suolan ja energian puutetta.

Edut ja hyödyt

ESTÄÄ ELIMISTÖN KUIVUMISTA RIPULITILANTEISSA

 • Sisältää nopeaa energiaa glukoosista, joka on eduksi esimerkiksi eläimen kuljetuksen jälkeen ja kovissa stressitilanteissa. Glukoosi edistää myös natriumin imeytymistä ja siten nestetasapainon ylläpitämistä.
 • Sisältää monipuolisesti suoloja (Kalium- ja natriumsuoloja), jotka lisäävät eläimen janon tunnetta ja siten ennaltaehkäisevät kuivumista.
 • TUKEE SUOLISTOTERVEYTTÄ

 • Sisältää Patentoidun Progutin, joka toimii tutkitusti bakteerimagneetin tavoin sitoen haitallisia mikrobeja suolistossa.
 • Ominaisuudet

  TuotePrimo Electrolyte 10 kg
  Olomuotojauhe
  Lavakoko480 kg / 48 kpl
  Eläinryhmätporsaat, vasikat
  KonseptitProgut
  Suunniteltu edistämäänsuolistoterveys, ripulin ennaltaehkäisy
  Natrium, g/kg93

  Käyttöohje

  Tuoretta, puhdasta Primo Electrolyte -liuosta annetaan eläimille puhtaista juoma-astioista tai -automaateista ruuansulatushäiriön riskitilanteissa sekä hoidon tai toipumisen aikana. Käyttöliuos valmistetaan sekoittamalla 22 g (=1 mittalusikka) Primo Electrolyte -jauhetta litraan puhdasta vettä.

  Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä muun lääkitystarpeen määrittämiseksi.

  Porsaille: 1-5 litraa valmista liuosta/päivä/10 porsasta vieroituksen yhteydessä.

  Vasikoille: 1-1,5 litraa kaksi kertaa päivässä. Tarjoillaan erikseen omalla juottokerralla, ei maitojuoton kanssa samalla annostelulla.