Vasikan Hiiligeeli 4x360g
Tuotekoodi: FIC63013 EAN: 6430057630136

Vasikan Hiiligeeli 4x360g

Tuotekoodi: FIC63013 EAN: 6430057630136

Tuotekuvaus

Vasikan Hiiligeeli on nopeasti vaikuttava täydennysrehu vasikoille ripulin, suolistohäiriöiden ja myrkytystilan yhteydessä. Tammihiilen huokoinen rakenne sitoo haitallisia aineita vasikan suolistossa. Tuote sisältää sisältää elektrolyyttejä (natrium, kalium, kloridit), jotka korvaavat ripulin yhteydessä poistuvia suoloja. Elektrolyytit motivoivat vasikan myös juomaan vettä. Tuotteen sisältämä inuliini (prebiootti, frukto-oligosakkaridi) tukee vasikan suoliston bakteerien toimintaa ja edistää suoliston hyvinvointia. Vasikan Hiiligeeli kiinteyttää lantaa, ehkäisee vasikan kuivumista ja parantaa rehusta saatavien ravinteiden imeytymistä.

Valmistettu Suomessa

Lehmän ja Vasikan Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän ja Vasikan Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän ja Vasikan Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Ne säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Tuotepakkaus:

paino: 1,44 kg

Ominaisuudet
TuoteVasikan Hiiligeeli 4x360g
Olomuotogeeli
Lavakoko4 x 360 g
Eläinryhmätvasikat
Käyttöohje
Aloita Vasikan Hiiligeelin käyttö heti havaittuasi ripulin oireita.

Annostelu vasikoille:

Annostele 2 – 4 silikonipistoolin painallusta (50–100 g) vasikan koosta riippuen kaksi kertaa päivässä. Vasikan Hiiligeelin voi lisätä myös maidon tai juomarehun sekaan tuttisankoon tai -pulloon. Vasikalle jatketaan normaalia maitojuottoa ja lisäksi suositellaan käytettävän elektrolyyttijuomia.

Huom! Vasikan Hiiligeeliä ei pidä antaa heti lääkkeen annostelun jälkeen, sillä tuote sitoo lääkkeen itseensä estäen sen vakutuksen. Vasikalle jatketaan normaalia maitojuottoa ja lisäksi suositellaan käytettävän elektrolyyttijuomia.

Varastointi huoneenlämmössä. Vältä korkeita lämpötiloja.