Kekkilä Kasvatussäkki 85 l
Tuotekoodi: KEK34602 EAN: 6433000346023

Kekkilä Kasvatussäkki 85 l

Tuotekoodi: KEK34602 EAN: 6433000346023

Tuotekuvaus

Kekkilä Kasvatussäkki sopii hyvin esimerkiksi tomaattien, kurkkujen, kurpitsojen ja muiden vihannesten viljelyyn terassilla, parvekkeella tai kasvihuoneessa. Kasvatussäkkiin voi istuttaa valmiiksi esikasvatettuja taimia tai kylvää suoraan esimerkiksi salaatin, tillin tai retiisin siemeniä.
Kasvusäkki on mineraalilannoitettu Kekkilä StartGrow™ peruslannoitteella. Multaan on lisätty juurtumista nopeuttavaa ja ravinteiden vapautumista edistävää Kekkilä Juurivoima -humusyhdistettä, sekä ilmavuutta ja kosteudenpidätyskykyä parantavaa kasvusammalta.
Kekkilä Kasvatussäkki ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kasvatussäkin riittoisuus:

Pensastomaatti ja paprika 4 taimea / säkki
Runkotomaatti ja kasvihuonekurkku 4 taimea / säkki
Kesäkurpitsa ja kurpitsa 2 taimea / säkki
Salaatti, yrtit ja kesäkukat 10-20 taimea / säkki
Mansikka 8 taimea / säkki

Kasvatussäkin käyttö:

Pussin kylkiin merkittyihin kohtiin leikataan reiät, joista ylimääräinen kasteluvesi pääsee valumaan pois. Säkin päälle merkittyihin tai haluamiinsa kohtiin leikataan istutusreiät taimille. Säkin multa kastellaan ensin kevyesti, jonka jälkeen taimet voi istuttaa istutusaukkoihin. Multaa voi kevyesti painaa taimien tyvelle. Säkki kastellaan vielä istutuksen jälkeen.
Kylvöaukot voi leikata joko säkin valkoiselle puolelle merkittyihin tai haluamiinsa kohtiin. Siemenet kylvetään aukkoihin ja peitetään kevyesti.
Kasvatussäkki on peruslannoitettu, joten kasvit tarvitsevat lisälannoitusta muutaman viikon päästä istutuksesta. Taimia voi lannoittaa veteen sekoitettavilla kastelulannoitteilla esimerkiksi Kekkilän kastelulannoitteella, koko kasvukauden ajan ohjeen mukaan.
Syksyllä käytetyn säkin sisällön voi käyttää maanparannusaineena puutarhassa tai kompostissa. Pakkaus sopii muovinkeräykseen tai energiajätteeseen.

Säkin mitat: pituus 95 cm, leveys 45 cm, korkeus 14 cm.

Kekkilä Kasvatussäkki sisältää eri maatumisasteisia turpeita ja kasvusammalta.
Kasvatussäkki on peruskalkittu ja lannoitettu (NPK 15-5-24 + hivenravinteet).
pH: 6,2

Lavakoko: 36 säkkiä
Tuotepakkaus:

mitat: 45,0 cm (l) x 14,0 cm (k) x 95,0 cm (p)

paino: 22,80 kg