Miksi käyttäisin Aspen-pienkonebensiiniä?

Aspen pienkonebensiini

Tiesitkö, että tankissasi oleva bensiini on enemmän kuin pelkkä polttoaine? Se itse asiassa määrittää, kuinka kauan koneesi kestävät ja kuinka terveellinen työympäristösi on. Tässä selitämme, kuinka vältät kalliit korjauskustannukset ja haitalliset pakokaasut – olitpa sitten kaatamassa puita, rakentamassa jotain suurta tai tekemässä koneesi kausihuoltoa.

 
Aspen-alkylaattibensiini

Tavallinen bensiini sisältää muun muassa etanolia, joka kuluttaa moottoria, kaasutinta ja kumitiivisteitä. Koneiden kestävyys ei kuitenkaan ole ainoa huomionarvoinen asia. Tavallisen bensiinin pakokaasuissa on haitallisia hiilivetyjä ja muita epäterveellisiä aineita. Aspen-alkylaattibensiini on etanolitonta ja jopa 99 % puhtaampaa kuin tavallinen bensiini. Kun alkylaattibensiini palaa, moottoriin ei kerry nokea ja haitallisista kerrostumia. Samalla pakokaasut tulevat puhtaammiksi, eikä sinun tarvitse saastuttaa työympäristöäsi.

Muista: mitä puhtaamman bensiinin valitset, sitä enemmän rahaa säästät. Kun Aspenia on tankissa, moottorisahasi käynnistyy joka kerta ja saat terveellisemmän työympäristön.

 

Vinkkejä koneiden talvisäilytykseen

Pian ruohonleikkuri ja veneen moottori ovat tehneet työnsä tälle vuodelle. Muista kuitenkin täyttää polttoainesäiliö Aspen-alkylaattibensiinillä ennen talvisäilöön laittamista. Tavallinen bensiinisisältää etanolia, joka kuluttaa koneistoa, sitoo kosteutta ja voi aiheuttaa ruostetta. Aspenin-alkylaattibensiini on täysin etanolitonta ja sitä voi säilöä tankissa pitkään. Se puhdistaa moottorin noesta ja haitallisista kerrostumista. Aspen-pienkonebensiini suojaa myös kumitiivisteitä ja -letkuja sekä estää niiden haurastumista.