Ötökkä Revira hirvieläimet
Tuotekoodi: HOR101725 EAN: 6416273059807

Ötökkä Revira hirvieläimet

Tuotekoodi: HOR101725 EAN: 6416273059807

Tuotekuvaus

Revira on turvallinen tuote pitämään eläimet pois alueilta, joihin ne eivät ole tervetulleita. Se on taloudellinen, tehokas, helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen ja pitkävaikutteinen. Villieläintutkijat ovat osallistuneet maastoon levitettävän tuotteen kehittelyyn. Se toimii kuin näkymätön aita. Eläimet tunnistavat Revira karkotteen ja karttavat käsiteltyä aluetta. Tuhannet tyytyväiset käyttäjät vahvistavat, että tuotteella on erittäin korkea suojateho.

Miksi Ötökkä REVIRA ?
Revira on tehokas, helppo levittää, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja vaaraton ihmisille ja eläimille. Litra Reviraa riittää 125 m2 alueelle. Käsittelyn vaikutus kestää 3-6 kuukautta. Vaikuttaa myös lumen läpi.

Erittäin tehokkaaksi ja turvalliseksi karkotteeksi osoittautuneet Revira lecarakeet ovat fysikaalisesti käsitelty. Valikoituja taajuuksia siirretään rakeisiin elektromagneettisen induktion avulla. Eläimet aistivat tämän vaarasignaaliksi.
• Aine ei sisällä mitään kemiallisia tai biologisia lisäaineita. Reviraa voidaan levittää maahan kuivalla säällä ja vesi- tai lumisateella ja myös lumen päälle. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä - (tarvitsee maaperän kosteuden).
• Voidaan varastoida suljetussa pakkauksessa enintään kaksi vuotta.
• Revira karkotetta ei saa varastoida voimakkaiden sähkölaitteiden lähellä, esim. teknisessä huoneessa.
• Pakkauksessa on yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Käyttöohjeet:
Hirvieläimet: hirvet, peurat, kauriit.
Reviraa levitetään hirvieläimiä vastaan ”aidaksi” noin 2 metriä leveä alue ja noin 3-10 metriä suojattavan alueen ulkopuolelle. Eläimet tunnistavat karkotteen hyvissä ajoin ennen suojattavaa aluetta. Litra Reviraa riittää ”aidaksi” noin 60 metrin matkan (2 metriä leveä) tai noin 125 m2 alueelle. Rakeet levitetään tasaisesti. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä.
Tuotepakkaus:

mitat: 13,0 cm (l) x 20,0 cm (k) x 7,5 cm (p)

paino: 0,50 kg