Punaherukka Katri 3L
Tuotekoodi: TA502274003 EAN: 6417189274032

Punaherukka Katri 3L

Tuotekoodi: TA502274003 EAN: 6417189274032

Tuotekuvaus

Punaherukka 'Katri' on terve ja kestävä FinE -lajike. Marjat ovat suuret, aromikkaat ja raikkaan happamat. Myöhään kypsyvä erittäin runsas sato sopii hyvin tuorekäyttöön, mehuihin, hyytelöihin ja pakastukseen. Pensas on suurehko, pystykasvuinen ja tukevaoksainen.

Punaherukka viihtyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla, kalkitussa, läpäisevässä ja runsasmultaisessa maassa. Voimakasta lannoitusta herukka ei kaipaa. Pensaalle voi antaa keväällä typetöntä pk-lannoitetta tai kasvua ja sadontuotantoa parantavaa marjalannoitetta. Kalkkia on suositeltavaa levittää pensaan juurelle vuosittain. Sadonkorjuun jälkeen punaherukalle voi antaa syyslannoitetta, joka auttaa pensasta talvehtimaan.

Hoitoleikkaus tehdään keväällä ennen silmujen puhkeamista tai syksyllä sadonkorjuun jälkeen. Ensimmäisinä vuosina vain kuolleet, vioittuneet ja lamoavat oksat poistetaan. Myöhemmin tiivistä kasvustoa harvennetaan siten, että pensaassa on 20-25 hyvässä kasvussa olevaa versoa. Liian voimakasta leikkausta on syytä välttää, sillä se saattaa kiihdyttää versojen kasvua.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuotePunaherukka Katri 3L
Korkeus, cm100-150cm
Menestymisvyöhykkeet I-IV(V)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmämarjakasvi
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiRibes rubrum 'Rotes Wunder Katri'
Satoaikaheinä-, elokuu
Käyttötarkoitushyöty
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli 2m