Palvelupaketit

Alati kehittyvän teknologian myötä markkinoille tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja. Valtava määrä tietoa, uudet termit ja uuden asian tuoman hyödyn selvittäminen tuovat haasteensa kärryillä pysymiseen. Tuomme järjestystä sekasortoon!

Hankkijan Älykäs maatila – Palvelupaketit

Tutustu palvelupaketteihimme!

Oletko halunnut perehtyä täsmäviljelyn saloihin? Löytyykö pintalevittimestäsi, ruiskustasi, kylvölannoittimestasi tai muusta työkoneestasi määränsäätö- tai lohkoautomatiikka, onko puimurissasi tai ajosilppurissasi satokartoitus? Etsitkö parasta mahdollista sääolosuhdetta ja ajoitusta pellolla toimimiseen? Tiedätkö peltolohkojesi multavuuden ja ravinteiden tilanteen? Haluatko seurata tarkasti rehuruokinnan vaikutuksia eläinten hyvinvointiin ja kustannuksiin? Haluatko ottaa kaiken irti tulevasta ympäristötukiohjelmasta?

Hankkijan Älykkään maatilan tuote- ja palvelukokonaisuudet kokoavat yhteen eri liiketoimintojen osaamisen. Tuotantopanos-, kone- sekä rehukaupan osaajat yhdistävät voimansa tarjotakseen asiakkaiden päätöksenteon tueksi Hankkijan huippuosaamisen ja tietotaidon uusien menetelmien ja teknologioiden käyttöönottoon maatilalla. Älykkään maatilan alle sulautuu jo tutuiksi tulleiden sääasemapalvelun ja peltoskannauksen lisäksi paljon muuta. Älykäs maatila palvelee erilaisia maatiloja: viljan- tai nurmenviljelytila, nauta-, sika-, tai siipikarjatila – me olemme kumppanisi.

 
Videot
Julkaisut