Maatilan sääasema

Täysin itsenäinen ja helppokäyttöinen sääasema mittaa vallitsevat olosuhteet suoraan pelloiltasi. Sääasemaa voidaan käyttää viljelyn apuna kylvöstä kasvinsuojeluruiskutuksiin, aina puintiin saakka.

Hankkijan Älykäs maatila – Maatilan sääasema

Sääaseman avulla pääset seuraamaan kasvukauden olosuhteita tilallasi entistä tarkemmin.

Asenna sääasema haluamaasi paikkaan, esimerkiksi keskelle peltoaukeaa. Laite toimii itsenäisesti, eikä se tarvitse verkkovirtaa tai WiFi-yhteyttä toimiakseen. Sääasema saa virran aurinkopaneelin kautta ja tiedonsiirto tapahtuu langattomasti sääaseman ja pilvipalvelun välillä.

Tarkastele myös muiden sääasemien tietoja sekä historiatietoja

Sääasema antaa kattavan kuvan vallitsevasta säästä, sillä voit valita oman sääasemasi lisäksi viiden muun sääaseman tiedot tarkasteluusi sovelluksessa. Näin pääset helposti tarkastelemaan alueellisia eroja tai esimerkiksi sadealueiden lähestymistä. Sovelluksesta näet vallitsevat olosuhteet ja pääset helposti tarkastelemaan historiatietoja haluamaltasi ajanjaksolta, kuten edellisen vuorokauden, viikon tai kuukausien ajalta graafeina.

Sääasemalla on elinikäinen takuu

Elinikäisellä takuulla varustettu sääasema on pellolle asentamista vaille valmis ottamaan koko kasvukauden olosuhdetiedot talteen.

Maatilan sääasema
Tietoa Maatilan sääasemasta
Videot
Julkaisut