Progut - ei mikä tahansa rehuhiiva

Optimoitu hiiva

- Progut sisältää panimohiivaa, joka on happohydrolysoitu patentoitua menetelmää käyttäen Hydrolyysi vapauttaa hiivan bioaktiiviset ainesosat optimaalisella tavalla, jolloin niistä saadaan paras mahdollinen hyöty eläimen ravitsemuksen ja puolustustusjärjestelmän kehittymisen kannalta.

- Tukee eläimen luontaista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään hyvää suolistoterveyttä

- Auttaa siten myös parantamaan eläinten elinvoimaisuutta, sopeutumista muutoksiin sekä tuottavuuta

 

Progutin valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen, patentoitu hydrolyysi

- Vapauttaa hiivasolun seinämän molekyylirakenteet

- Säilyttää hiivan bioaktiivisten ainesosien aktiivisuuden

- Hajottaa hiivan soluseinämän mannoproteiinit liukoisiksi poly- ja oligosakkareiksi

 

Hydrolyysi lisää liukoisten sokereiden määrää

- Progutin sokerirakenteet ovat oikean kokoisia sitomaan taudinaiheuttajabakteereja mahdollisimman tehokkaasti

- Kun sokerirakenteiden molekyylikoko pienenee, niiden vesiliukoisuus kasvaa

- Patentoitu hydrolyysi tuottaa sopivan suhteen vesiliukoisia ja veteen liukenemattomia sokerirakenteita

Valmistusmenetelmän ansiosta Prohut sisältää liukoista poly- ja oligosakkarideja yli 5 kertaa enemmän kuin inaktivoitu panimohiiva ja yli 10 kertaa enemmän kuin elävä hiiva.
(Glykos Ltd Finland, 2008)

Hiivasolu.
Progutin teho perustuu optimoituun molekyylikokoon ja maksimoituu patogeenien sitoutumiskykyyn

Progutin hyödyt:

Progutin hyötyjä.

- Hydrolyysi vapauttaa hiivasolun ainesosat tehden niistä eläimelle käyttökelpoisempia ja lisää niiden tehoa

- Hiivasolun kaikki komponentit säilyvät lopputuetteessa, mitään ei poisteta

- Kun tautipaine lisääntyy, Progut auttaa tukemaan eläimen omaa puolustusjärjestelmää

- Progut stimuloi eläimen vastustuskykyä, estää patogeenien sitoutumista suolen seinämään, suosii hyödyllisiä suolimikrobeja ja tukee siten eläinten terveyttä