Lehmän Fosforipasta 4x370g
Tuotekoodi: FIC63012 EAN: 6430057630129

Lehmän Fosforipasta 4x370g

Tuotekoodi: FIC63012 EAN: 6430057630129

Tuotekuvaus

Lehmän Fosforipasta on täydennysrehu naudan fosforin puutostiloihin esimerkiksi makaavalle lehmälle, joka ei ole reagoinut kalsiumin lisään. Fosforin lähteenä on hyvin imeytyvää dikalsiumfosfaattia. Yksi tuubi sisältää fosforia 28 g. Pakkaus sisältää neljä tuubia.

Valmistettu Suomessa

Lehmän Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Yksi tuubi on suunniteltu vastaamaan yhtä annostelukertaa lehmälle, joten annostelu on aina tarkkaa ja nopeaa. Lehmän Pastat säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Tuotepakkaus:

paino: 1,48 kg

Käyttöohje
Tuotetta saa antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

Käyttö:

  1. Laita tuubi annostelupistooliin
  2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
  3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä
  4. Vie tuubi suuhun kielen päälle niin, että pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalle (lehmät)
  5. Pumppaa tuubi tyhjäksi nielemisen tahdissa
  6. Pese pistooli käytön jälkeen

Annostelu lypsylehmille:

Ensimmäinen tuubi noin 6 tuntia poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 20 tuntia poikimisen jälkeen lehmälle, jolla on fosforinpuutosoireita.

Ota tarvittaessa yhteyttä eläinlääkäriin.