Energiarehut

Acetona® -energiarehut on suunniteltu monireittiseen verensokeritason nostamiseen sekä tehokkaaseen ketoosin ennaltaehkäisyyn. Niiden maittavuus ja pötsin toimintaa tehostava ominaisuus auttavat lehmää säilyttämään hyvän syöntikyvyn koko tuotoshuipun ajan ja mahdollistavat paremmat tiinehtymistulokset. Acetona -energiarehut sisältävät erittäin korkean määrän verensokeripitoisuutta nostavia aineita, kuten propyleeniglykolia. Propyleeniglykolin ohella Acetona -energiarehuissa on mukana mm. sokerialkoholeja, josta lehmä saa pötsin ohittavaa sokeria suoraan elimistön käyttöön.

Acetona Energy -liuos, Acotona Energy Boost-liuos ja Acetona Energy Plus -liuos sopivat parhaiten lypsyrobottien nesteannostelijoille ennaltaehkäisemään maittavina liuoksina ketoosia ja tukemaan korkeaa tuotosta lypsykauden alussa.

Rakeisissa Acetona Energy Power ja Acetona Energy Mixer -rehuissa on tehokkaiden verensokeria nostavien nesteiden ohella myös Progres®- ja Progut®-rehuinnovaatiot tukemassa poikimisen jälkeen heikkoa vastustuskykyä sekä lisäämässä luontaisesti pötsin omaa propionihapon tuotantoa. Propionihappo on lehmän tärkein verensokerin raaka-aine, josta on tyypillisesti pulaa korkean tuotoksen vaiheessa. Acetona Energy Power soveltuu käytettäväksi erillisruokinnassa tai ruokinta-automaateilla ja Acetona Energy Mixer suositellaan sekoitettavan seosrehun joukkoon.

Farmarin Propyleeniglykoli -liuos ja Melassiglykoli -liuos sopivat luonnonmukaiseen tuotantoon. Luomutilalla eläinlääkärin on kirjattava tuote luomutilan eläintenhoitosuunnitelmaan ennen käytön aloittamista.