Puolitiivisteet

Huippu -puolitiivisteet ovat premium-tuotteita, jotka tukevat lypsylehmien kestävyyttä ja korkeaa litratuotosta. Tuotteiden raelaatu on erinomainen, joten ne sopivat vaativaankin tarpeeseen, esim. houkutusrehuiksi. Tuotteet sisältävät terveyden tueksi runsaasti vitamiineja, orgaanisia hivenaineita ja biotiinia. Huippu-puolitiivisteiden lypsättävyyden takaavat Progut® ja Progres® -rehuinnovaatiot, joiden hyödyt on tieteellisesti todennettu ja takaisinmaksukyky erinomainen.

EKM -pitoisuusrehut nostavat tehokkaasti maidon pitoisuuksia. EKM-pitoisuusrehut sisältävät runsaasti energiaa ja aminohappoja, pötsin happamoitumista vähentäviä raaka-aineita sekä optimaalisen rasvakoostumuksen maidon pitoisuuksien tuottamiseen. Pitoisuuksien arvostus maidon hinnanmuodostuksessa nousee jatkuvasti, hyödynnä EKM-tuotteiden tuomat hyödyt heti!

Tuotos -puolitiivisteet sopivat hyvälaatuisten ja sulavien säilörehujen täydentämiseen. Tuotos-puolitiivisteet sisältävät runsaasti lämpökäsiteltyä laadukasta rypsivalkuaista. Tuotteet sopivat ympärivuotiseen käyttöön: laidunruokintaan ja säilörehun seuraksi. Tuotos-puolitiivisteissä on aina biotiinilisä sorkkaterveyden tueksi.

Fiksu-ilmastorehut ovat uuden sukupolven tuotteita maidontuotannon ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Fiksu-ilmastorehut sisältävät fiksuja raaka-aineratkaisuja mm. lehmien metaanipäästöjen alentamiseen ja rehuhyötysuhteen parantamiseen.

Maito-Krono -puolitiiviste on suunniteltu täydentämään säilörehuja, joiden valkuais- tai kuitupitoisuus on matala ja sokeripitoisuus korkea. Maito-Krono sisältävää runsaasti sulavia pötsiä tasapainottavia kuituja sekä pötsin pH:ta tasoittavia raaka-aineita, kuten soodaa. Maito-Krono sisältää reilusti valkuaista hyvän tuotoksen tueksi ja orgaanisia tehokkaasti liukenevia hivenaineita hyvän hedelmällisyyden ja terveyden tueksi.

Oiva-Krono -puolitiiviste on pitkien perinteiden puolitiiviste. Tuote sisältää Hankkijan patentoiman Progut® -rehuinnovaation, lisää tutkitusti pötsimikrobien lukumäärää ja niiden aktiivisuutta: rehu hyödynnetään entistä tehokkaammin maidoksi.

Krono vai Krossi?

Krono -puolitiivisteet täydentävät parhaiten korkealaatuista painavaa kotoista viljaa, kuten ohraa ja vehnää. Krono-puolitiivisteissä on korkea valkuaispitoisuus ja niiden käyttömäärä on pieni.

Krossi-puolitiivisteet sopivat kauravaltaisen ja kevyen viljan täydentämiseen. Hitaasti hajoava Krossi-vilja lisää ruokintaan turvallisesti tärkkelysenergiaa ja auttaa hyvien maidon pitoisuuksien ylläpidossa.