Lehmän Kalsiumpasta 4x360 g
Tuotekoodi: FIC63000 EAN: 6430057630006

Lehmän Kalsiumpasta 4x360 g

Tuotekoodi: FIC63000 EAN: 6430057630006

Tuotekuvaus

Käytetään poikimahalvauksen ennaltaehkäisyyn suun kautta. Vahva kalsiumlataus aktivoi myös synnytyspolttoja ja poikiminen nopeutuu. Samalla edistetään jälkeisten irtoamista. Vahva Lehmän Kalsium -pasta sisältää kalsiumia 55 grammaa/tuubi. Pakkaus sisältää neljä tuubia.

Valmistettu Suomessa

Lehmän Pastat ovat turvallisia, nopeavaikutteisia ja tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on helppo käyttää ja varastoida! Tyhjät pakkaukset voi hävittää polttokelpoisen talousjätteen mukana. Lehmän Pastojen limakalvoja ärsyttävä vaikutus on erittäin vähäinen. Lehmän Pastat ovat tuubiin pakattuja käyttövalmiita emulsioita. Yksi tuubi on suunniteltu vastaamaan yhtä annostelukertaa lehmälle, joten annostelu on aina tarkkaa ja nopeaa. Lehmän Pastat säilyttävät tehonsa hyvin - tuubi suojaa niitä epäpuhtauksilta, kostaudelta ja ilmalta. Tuotteita käytetään ennakoivasti tai akuuteissa tilanteissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Ominaisuudet

 • Eläinryhmät: lypsylehmät, lampaat, vuohet
 • Suunniteltu edistämään: Poikimahalvauksen ennaltaehkäisy
 • Kalsium 141 g/kg
 • Tuotepakkaus:

  paino: 1,56 kg

  Käyttöohje
  Tuotetta saa antaa vain eläimille, joilla on normaali nielemisrefleksi. Neuvottele tarvittaessa tuotteen käytöstä eläinlääkärisi kanssa.

  Huom! Tuote reagoi herkästi alle + 20 asteen lämpötilaan saostumalla ja kiteytymällä. Kylmä Lehmän Kalsiumpasta Greenline tulee lämmittää perusteellisesti ennen käyttöä joko kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa 20-30 asteen, jolloin tuotteen rakenne palautuu notkeaksi ja helposti annosteltavaksi.

  Käyttö:

  1. Laita tuubi annostelupistooliin
  2. Katkaise tuubin kärki ja kierrä pakkauksessa oleva muovinen jatko-osa tiukasti paikoilleen
  3. Tartu eläimen suupieleen vapaalla kädellä
  4. Vie tuubi suuhun kielen päälle niin, että pistoolin kahva on etuhampaiden kohdalle (lehmät)
  5. Pumppaa tuubi tyhjäksi nielemisen tahdissa
  6. Pese pistooli käytön jälkeen

  Annostelu lypsylehmille:

  Kahden tuubin menetelmä: Annostele yksi tuubi poikimisen alkaessa tai välittömästi poikimisen jälkeen ja toinen tuubi noin 12 tuntia ensimmäisen jälkeen. Jatka tarvittaessa annostelua kahden vuorokauden ajan.

  Neljän tuubin menetelmä:Annostele yksi tuubi vuorokautta ennen arvioitua poikimista. Jatka annostelua 12 tunnin välein ja tarvittaessa 2 vuorokauden ajan.

  Annostelu lampaille ja vuohille:

  Kalsiumvajeen hoitoon 1/6 -osa tuubia 2 kertaa päivässä.