Muutos-Mustikki antaa ennusteen rehujen tuotantovaikutuksista

Hankkijan ruokintapalvelu Muutos-Mustikki

Maitotilallinen, oletko harkinnut lypsylehmiesi ruokintaan Hankkijan rehuja? Rehutoimittajan vaihtamisella tavoitellaan usein entistä korkeampia tuotantotuloksia ja parempaa asiantuntija-apua tuotannon kehittämiseen. Miten Hankkijan rehutuotteet voisivat vaikuttaa tilasi tuotantotuloksiin? Muutos-Mustikki -ruokintapalvelu antaa tähän vastauksen. Muutos-Mustikki antaa arvion siitä, miten EKM-tuotoksesi voisi rehuillamme kehittyä.

Muutos-Mustikki perustuu tieteellisiin ruokintatutkimuksiin ja suomalaisista ruokintakokeista tehtyihin mallinnuksiin. Näiden pohjalta on luotu laskentamalli Muutos-Mustikki, joka antaa arvion, miten tilasi EKM-tuotos voisi kehittyä Hankkijan rehu- ja ruokintaratkaisuilla.

Muutos-Mustikkia varten tarvitsemme ajantasaiset tiedot ruokinnastasi, eli kotoisten rehujen rehuanalyysit sekä muutaman tunnusluvun tämänhetkisestä tuotannostasi, kuten nykyiset pitoisuudet ja maitomäärän. Muutos-Mustikki -ruokintapalvelun tulos on tuotettu laskentamallilla, joka perustuu olettamukseen, että ruokinta toteutettaisiin Hankkijan ruokintasuosituksen mukaan, kotoisten rehujen analyysit ovat ajan tasalla ja olosuhdetekijät eivät rajoita tuotantoa. Olosuhdetekijöiden vaikutusta voimme arvioida kanssasi ruokinta-asiantuntijan tilakäynnin yhteydessä.

Ole yhteydessä Hankkijan ruokinta-asiantuntijaasi tai myyntineuvottelijaasi saadaksesi Muutos-Mustikki -arvion.

Ota yhteyttä

Hankkijan ruokinta-asiantuntijat ovat alan parhaita nautojen ruokinnan osaajia. Ruokinnan suunnittelua toteutetaan karjatiloilla tarkasti eri tuotosvaiheiden eläinten ruokinnalliset tarpeet täyttäen ja yliruokintaa välttäen. Jätä yhteydenottopyyntö tai katso alueesi ruokinta-asiantuntija:

Nautojen ruokinta-asiantuntijoiden yhteystiedot

Kotieläintilojen hyvinvointi ja menestyminen on meille Hankkijassa ensiarvoisen tärkeää. Meille ei riitä, että tuotamme tehtaissamme rehuja, vaan teemme sen niin hyvin kuin osaamme, ammattitaidolla ja intohimolla. Suomen johtavana rehuvalmistajana ja kansainvälisenä toimijana meille on tärkeää, että asiakaslupauksemme näkyy teoissamme jokaisena päivää. Lupauksemme ydin on, että Hankkija on edelläkävijä, osaaja, luotettava kumppani ja vastuullinen toimija. Teemme sen minkä lupaamme!