Primo Electrolyte 10 kg
Tuotekoodi: VIF82002 EAN: 6417679820022

Primo Electrolyte 10 kg

Tuotekoodi: VIF82002 EAN: 6417679820022

Tuotekuvaus

Primo Electrolyte on täydennysrehuseos, elektrolyyttivalmiste, kotieläimille. Suositellaan käytettäväksi ruuansulatushäiriöiden riskitilanteissa sekä kuljetuksen yhteydessä korvaamaan veden, suolan ja energian puutetta.

Edut ja hyödyt

ESTÄÄ ELIMISTÖN KUIVUMISTA RIPULITILANTEISSA

 • Sisältää nopeaa energiaa glukoosista, joka on eduksi esimerkiksi eläimen kuljetuksen jälkeen ja kovissa stressitilanteissa
 • Glukoosi edistää natriumin imeytymistä ja siten nestetasapainon ylläpitämistä
 • Sisältää monipuolisesti suoloja (kalium- ja natriumsuoloja), jotka lisäävät eläimen janon tunnetta ja siten ennaltaehkäisevät kuivumista
 • TUKEE SUOLISTOTERVEYTTÄ

 • Patentoitu Progut toimii tutkitusti bakteerimagneetin tavoin sitoen haitallisia mikrobeja suolistossa
 • Tuotepakkaus:

  paino: 10,00 kg

  Ominaisuudet
  TuotePrimo Electrolyte 10 kg
  Olomuotojauhe
  Lavakoko480 kg / 48 kpl
  Eläinryhmätporsaat, vasikat
  KonseptitProgut
  Suunniteltu edistämäänsuolistoterveys, ripulin ennaltaehkäisy
  Natrium, g/kg93
  Käyttöohje
  Tuoretta, puhdasta Primo Electrolyte -liuosta annetaan eläimille puhtaista juoma-astioista tai -automaateista ruuansulatushäiriön riskitilanteissa sekä hoidon tai toipumisen aikana. Käyttöliuos valmistetaan sekoittamalla 22 g (=1 mittalusikka) Primo Electrolyte -jauhetta litraan puhdasta vettä.

  Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä muun lääkitystarpeen määrittämiseksi.

  Porsaille: 1-5 litraa valmista liuosta/päivä/10 porsasta vieroituksen yhteydessä.

  Vasikoille: 1-1,5 litraa kaksi kertaa päivässä. Tarjoillaan erikseen omalla juottokerralla, ei maitojuoton kanssa samalla annostelulla.

  Suolistohäiriöissä: ensimmäisenä ripulipäivänä maito- tai juomarehuruokinta korvataan Primo Electrolyte -liuoksella, jota annetaan vapaasti. Vaihda Primo Electrolyte -liuos asteittain maitoon tai juomarehuun seuraavan 3 päivän aikana. Primo Electrolyte -liuosta annetaan maito- tai juomarehujuoton jälkeen. Vieroitetuille eläimille annetaan pelkkää liuosta, kunnes häiriö on ohi.

  Urheiluhevosille: 3-5 l liuosta 2-3 kertaa päivässä korvaamaan hien mukana poistuneita suoloja ja vettä. Puhdasta vettä on oltava jatkuvasti saatavilla.