Online-Onnikki pitää lypsylehmien tuotoksen korkeana

Hankkijan ruokintapalvelu Online-Onnikki

Online-Onnikki on uusi dataälykäs ruokintapalvelu Hankkijan rehuasiakkaille. Online-Onnikki säästää parhaimmillaan työaikaasi ja parantaa tilasi ruokinnan tuottavuutta.

Online-Onnikki -ruokintapalvelu perustuu tilasi ja Hankkijan ruokintatiimin välisen ammattimaisen yhteistyön tiivistämiseen ja rikastamiseen tuotos- ja ruokintadatalla. Uuden ruokintapalvelumme avulla ruokinta-asiantuntijasi pystyy reagoimaan ruokinnan suunnittelun avulla nopeasti ja oikeasuuntaisesti tilasi tuotannossa tapahtuviin muutoksiin, jolloin lypsylehmiesi tuotos pysyy korkeana ja tuotannon hetkittäisten notkahdusten vaikutukset jäävät mahdollisimman pieniksi ja lyhytkestoisiksi.

Ruokintapalvelun nimen mukaisesti ruokinta-asiantuntijasi pysyy jatkuvasti ajan tasalla ruokinnan kannalta tärkeimmistä tuotannon tunnusluvuista. Ruokintaan tehtyjen muutosten arviointi on entistä välittömämpää. Ruokinta-asiantuntijasi näkee nopeasti päivitettyjen ruokintasuunnitelmien tai isompien muutosten vaikutuksen tuotantoon ja tekee tarvittaessa ripeästi ehdotuksia lisämuutoksille, jos haluttua tuotosvastetta ei saavutettu.

Online-Onnikki -ruokintapalveluun siirtymisen jälkeen sinun ei tarvitse etsiä ruokinta-asiantuntijallesi ajantasaisia tietoja esim. maitotuotoksista, kierroista, DIM-luvuista tai rehujäännöksistä ruokintasuunnitelman pohjalle. Online-Onnikin avulla ruokintasuunnitelmat vastaavat entistä tarkemmin eläintesi tarpeisiin ja tilasi tavoitteisiin.

Online-Onnikki -ruokintapalvelu sopii Hankkijan rehuja ja ruokintasuunnitelmia käyttäville lypsyrobottitiloille.

Helppo käyttöönotto:
Online-Onnikki -ruokintapalveluun siirtymiseksi sovi ruokinta-asiantuntijasi kanssa itsellesi sopiva käyttöönottoaika. Lypsyjärjestelmästä riippuen aikaa varataan 15–45 minuuttia. Varattuna aikana sinuun otetaan yhteyttä ja ohjeistetaan vaivattomasti läpi käyttöönoton.

Yhteensopivuus:
- Lypsyjärjestelmät: mm. Lely (T4C, Horizon), DeLaval (Delpro), Gea (C21/Dairyplan), SAC (TIM)
- Maitotilallasi on käytössä Hankkijan rehut ja ruokintasuunnitelmat

Hinta:
Kuukausimaksu: 199 €/kk sis. alv 14 %

Ota yhteyttä

Hankkijan ruokinta-asiantuntijat ovat alan parhaita nautojen ruokinnan osaajia. Ruokinnan suunnittelua toteutetaan karjatiloilla tarkasti eri tuotosvaiheiden eläinten ruokinnalliset tarpeet täyttäen ja yliruokintaa välttäen. Jätä yhteydenottopyyntö tai katso alueesi ruokinta-asiantuntija:

Nautojen ruokinta-asiantuntijoiden yhteystiedot

Kotieläintilojen hyvinvointi ja menestyminen on meille Hankkijassa ensiarvoisen tärkeää. Meille ei riitä, että tuotamme tehtaissamme rehuja, vaan teemme sen niin hyvin kuin osaamme, ammattitaidolla ja intohimolla. Suomen johtavana rehuvalmistajana ja kansainvälisenä toimijana meille on tärkeää, että asiakaslupauksemme näkyy teoissamme jokaisena päivää. Lupauksemme ydin on, että Hankkija on edelläkävijä, osaaja, luotettava kumppani ja vastuullinen toimija. Teemme sen minkä lupaamme!