Progut - ei mikä tahansa rehuhiiva

Optimoitu hiiva

  • Progut sisältää panimohiivaa, joka on happohydrolysoitu patentoitua menetelmää käyttäen. Hydrolyysi vapauttaa hiivan bioaktiiviset ainesosat optimaalisella tavalla, jolloin niistä saadaan paras mahdollinen hyöty eläimen ravitsemuksen ja puolustustusjärjestelmän kehittymisen kannalta.

  • Tukee eläimen luontaista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään hyvää suolistoterveyttä

  • Auttaa siten myös parantamaan eläinten elinvoimaisuutta, sopeutumista muutoksiin sekä tuottavuuta
  •  

    Progutin valmistuksessa käytetty ainutlaatuinen, patentoitu hydrolyysi

  • Vapauttaa hiivasolun seinämän molekyylirakenteet

  • Säilyttää hiivan bioaktiivisten ainesosien aktiivisuuden

  • Hajottaa hiivan soluseinämän mannoproteiinit liukoisiksi poly- ja oligosakkareiksi
  •  

    Hydrolyysi lisää liukoisten sokereiden määrää

  • Progutin sokerirakenteet ovat oikean kokoisia sitomaan taudinaiheuttajabakteereja mahdollisimman tehokkaasti

  • Kun sokerirakenteiden molekyylikoko pienenee, niiden vesiliukoisuus kasvaa

  • Patentoitu hydrolyysi tuottaa sopivan suhteen vesiliukoisia ja veteen liukenemattomia sokerirakenteita
  • Valmistusmenetelmän ansiosta Prohut sisältää liukoista poly- ja oligosakkarideja yli 5 kertaa enemmän kuin inaktivoitu panimohiiva ja yli 10 kertaa enemmän kuin elävä hiiva.
    (Glykos Ltd Finland, 2008)

    Hiivasolu.
    Progutin teho perustuu optimoituun molekyylikokoon ja maksimoituu patogeenien sitoutumiskykyyn

    Progutin hyödyt:

    Progutin hyötyjä.

  • Hydrolyysi vapauttaa hiivasolun ainesosat tehden niistä eläimelle käyttökelpoisempia ja lisää niiden tehoa

  • Hiivasolun kaikki komponentit säilyvät lopputuetteessa, mitään ei poisteta

  • Kun tautipaine lisääntyy, Progut auttaa tukemaan eläimen omaa puolustusjärjestelmää

  • Progut stimuloi eläimen vastustuskykyä, estää patogeenien sitoutumista suolen seinämään, suosii hyödyllisiä suolimikrobeja ja tukee siten eläinten terveyttä