Alppiruusu Haaga FinE 4L
Tuotekoodi: TA802800004 EAN: 6417189800040

Alppiruusu Haaga FinE 4L

Tuotekoodi: TA802800004 EAN: 6417189800040

Tuotekuvaus

Keskikorkea alppiruusu 'Haaga' kukkii vaaleanlilaan vivahtavin vaaleanpunaisin kukin, kesäkuun alkupuolella. Lehdistö on kaunis tummanvihreä. Pystykasvuinen, kaunismuotoinen pensas on kestävä FinE -lajike.

Puolivarjossa viihtyvä alppiruusu sopii metsäpuutarhaan, pensasryhmään atsaleojen ja havujen kanssa tai yksin suojaisalle kasvupaikalle. Matalajuurinen pensas tarvitsee kostean, kuohkean turvepitoisen ja happaman maan. Kasvin juurelle on suositeltavaa levittää kuorikatetta tai istuttaa juuristoa varjostavia maanpeitekasveja.

Alppiruusun lehdistö on kevättalvella suojattava auringolta, siihen asti kunnes maa on sulanut. Alppiruusut eivät tarvitse säännöllistä leikkaamista. Huonokuntoiset ja kuolleet oksat voi poistaa tarvittaessa.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet

TuoteAlppiruusu Haaga FinE 4L
Korkeus, cm150-200cm
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäalppiruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)puolivarjo, varjo
Tieteellinen nimiRhododendron 'Haaga'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m