Köynnökset

Hankkijalla myytävien puiden ja pensaiden ikä on noin 2-4 vuotta. Myytävän taimen ikä riippuu lajikkeesta, osa kasvaa nopeasti myyntikokoon, osa lajikkeista on hitaampia.

Hankkijalta löydät parhaat ja hyvinvoivat taimet, joista huolehditaan ja joita kastellaan säännöllisesti. Huolehdithan taimen säännöllisestä kastelusta ennen istutusta. Verkkokaupasta tilattu taimi on hyvä kastella heti paketin vastaanottamisen jälkeen. Huom. Tuotekuvat on kuvattu täysikasvuisista kasveista, kasvin kukasta tai sadosta. Tuotekuva ei vastaa toimitettavaa taimea.

 

Loistokärhöjen kukinta on runsain aurinkoisella paikalla. Suojaa juuristo paahteelta esim. istuttamalla maanpeitekasveja tai -perennoja varjostamaan juuristoaluetta. Istuta loistokärhöt 20-30 cm syvyyteen. Riittävän syvään istutettuna loistokärhöt menestyvät V-vyöhykkellä saakka. Maan sisään jäävien versojen ympärille laita hiekkaa/soraa veden seisomisen estämiseksi, sillä kärhöt ovat arkoja talvimärkyydelle. Loistokärhöille paras kasvualusta on runsasravinteinen, syvämultainen kalkittu maa.


Hankkija antaa keväällä ostetuille puuvartisille taimille kasvuunlähtötakuun!

Videot