Hedelmäpuut

Hedelmäpuiden ihanteellinen istutusaika on keväällä tai kesällä, jotta ne ehtivät juurtua talveksi. Ne istutetaan kalkittuun multaan aurinkoiselle paikalle. Niiden leikkausika on aikaisin keväällä. Valikoimistamme löytyvät niin omenapuut kuin kirsikkapuut, luumupuut sekä päärynäpuut. Hankkijalla myytävien puiden ja pensaiden ikä on noin 2-4 vuotta. Myytävän taimen ikä riippuu lajikkeesta, osa kasvaa nopeasti myyntikokoon, osa lajikkeista on hitaampia. Tavallisen omenapuun myynti-ikä on noin 2-4 vuotta, mutta esim. perheomenapuut ovat 3-6 vuotiaita.

Puutarhan taimimyynti seuraavissa myymälöissä: Alajärvi, Eura, Forssa, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Kajaani, Kauhajoki, Kaustinen, Kitee, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Kyrönmaa, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Nilsiä, Orivesi, Oulu-Kempele, Pori, Rovaniemi, Savonlinna, Tampere, Turku, Varkaus

 

Hankkijalta löydät parhaat ja hyvinvoivat taimet, joista huolehditaan ja joita kastellaan säännöllisesti. Huolehdithan taimen säännöllisestä kastelusta ennen istutusta. Verkkokaupasta tilattu taimi on hyvä kastella heti paketin vastaanottamisen jälkeen. Huom. Tuotekuvat on kuvattu täysikasvuisista kasveista, kasvin kukasta tai sadosta. Tuotekuva ei vastaa toimitettavaa taimea.

 

Hankkija antaa keväällä ostetuille puuvartisille taimille kasvuunlähtötakuun!

 
Videot