Koristepensaat

Koristepensaita voi istuttaa koko kasvukauden ajan. Valitse pensaille paikka, jonka ympärillä on runsaasti tilaa, sillä suurin osa pensaista kasvaa ja leviää huomattavasti ajan myötä. Hankkijalla myytävien puiden ja pensaiden ikä on noin 2-4 vuotta. Myytävän taimen ikä riippuu lajikkeesta, osa kasvaa nopeasti myyntikokoon, osa lajikkeista on hitaampia.

Puutarhan taimimyynti seuraavissa myymälöissä: Alajärvi, Eura, Forssa, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Kajaani, Kauhajoki, Kaustinen, Kitee, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Kyrönmaa, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Nilsiä, Orivesi, Oulu-Kempele, Pori, Rovaniemi, Savonlinna, Tampere, Turku, Varkaus

Hankkijalta löydät parhaat ja hyvinvoivat taimet, joista huolehditaan ja joita kastellaan säännöllisesti. Huolehdithan taimen säännöllisestä kastelusta ennen istutusta. Verkkokaupasta tilattu taimi on hyvä kastella heti paketin vastaanottamisen jälkeen. Huom. Tuotekuvat on kuvattu täysikasvuisista kasveista, kasvin kukasta tai sadosta. Tuotekuva ei vastaa toimitettavaa taimea.

 

Hankkija antaa keväällä ostetuille puuvartisille taimille kasvuunlähtötakuun!

Angervon taimet

Hortensian taimet

Muiden koristepensaiden taimet

Videot