Alppiruusu Unelma FinE 4L
Tuotekoodi: TA802819001 EAN: 6417189819011

Alppiruusu Unelma FinE 4L

Tuotekoodi: TA802819001 EAN: 6417189819011

Tuotekuvaus

Alppiruusu 'Unelma' on tuuhea- ja pyöreäkasvuinen, keskikokoinen koristepensas. Roosanpunaiset Kukat ovat suuria ja kukinnot näyttäviä. Kihartuvan teriön yläosassa on koristeellinen tummanpunainen laikutus. Kukinta ajoittuu kesäkuun alkuun. Kestävä ja terve lajike on saanut FinE -tavaramerkin.

Puolivarjossa viihtyvä alppiruusu sopii metsäpuutarhaan, pensasryhmään atsaleojen ja havujen kanssa tai yksin suojaisalle kasvupaikalle. Matalajuurinen pensas tarvitsee kostean, kuohkean turvepitoisen ja happaman maan. Kasvin juurelle on suositeltavaa levittää kuorikatetta tai istuttaa juuristoa varjostavia maanpeitekasveja.

Alppiruusun lehdistö on kevättalvella suojattava auringolta, kunnes maa on sulanut. Alppiruusut eivät tarvitse säännöllistä leikkaamista. Huonokuntoiset ja kuolleet oksat voi poistaa tarvittaessa.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos.
FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 4,00 kg

Ominaisuudet
TuoteAlppiruusu Unelma FinE 4L
Korkeus, cm150
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäalppiruusu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)puolivarjo, varjo
Tieteellinen nimiRhododendron 'Unelma'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheys1 kpl/m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 4L, myyntikorkeus noin 25-40 cm
Taimityyppiastiataimi