Jalohortensia Bloom Star® 3L
Tuotekoodi: TA302211029 EAN: 6417189211297

Jalohortensia Bloom Star® 3L

Tuotekoodi: TA302211029 EAN: 6417189211297

Tuotekuvaus

Jalohortensia 'Bloom Star' on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensialajike. Pensas kukkii sinisen- tai pinkinsävyisin kukin maaperän happamuudesta riippuen. Kukkia muodostuu vanhoihin ja uusiin versoihin keväästä syksyyn. Lajikkeella on tumma kiiltävä lehdistö ja punertavat versot. Kasvutapa on kauniin pyöreä ja kompakti.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi harsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia Bloom Star® 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'Bloom Star'
Syysväritumman pinkki
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi