Jalohortensia The Original 3 litran astiassa
Tuotekoodi: TA302211016 EAN: 6417189211167

Jalohortensia The Original 3 litran astiassa

Tuotekoodi: TA302211016 EAN: 6417189211167

Tuotekuvaus

Jalohortensia 'Bailmer' The Original® on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensialajike. Kukat ovat vaaleansiniset tai -punaiset, maaperän happamuudesta riippuen. Pensas kukkii vanhoilla ja uusilla versoilla keskikesästä syksyyn, parhaiten paikassa, jossa saa aurinkoa koko päivän. Kaunis jalohortensia sopii yksittäispensaaksi tai ryhmään istutettavaksi.

Hieman talvenarka pensas tarvitsee suojaisen kasvupaikan. Talvella maanpäälliset osat saattavat paleltua kokonaan, mutta keväällä pensas versoo tyvestä uudelleen. Kuivuneita ja huonoja versoja voi leikata keväällä ennen kasvuunlähtöä. Jalohortensian hyötyy talvisuojauksesta.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia The Original 3 litran astiassa
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-II
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla The Original® 'Bailmer'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi