Jalohortensia The Bride® 3L
Tuotekoodi: TA302211025 EAN: 6417189211259

Jalohortensia The Bride® 3L

Tuotekoodi: TA302211025 EAN: 6417189211259

Tuotekuvaus

Jalohortensia 'The Bride' on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensialajike. Pensaalla on todella kauniit ja suuret, pyöreät, puolikerrotut kukinnot. Kukat ovat auetessaan väriltään puhtaan valkoiset, muuttuen myöhemmin vaalean punertaviksi. Kukinta alkaa kesäkuussa ja jatkuu pakkasiin asti. Jalohortensia 'The Bride' kukkii saman vuoden versoilla. Lajike saattaa käyttäytyä perennamaisesti, eli talvella maanpäälliset osat kuolevat, mutta taimi versoo tyvestä uudelleen.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi harsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia The Bride 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-II
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'The Bride'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapyöreä-, rehevä- ja pystykasvuinen
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi