Jalohortensia Twist and Shout® 3L
Tuotekoodi: TA302211023 EAN: 6417189211235

Jalohortensia Twist and Shout® 3L

Tuotekoodi: TA302211023 EAN: 6417189211235

Tuotekuvaus

Jalohortensia Twist-n-Shout® on Endless Summer® -kokoelmaan kuuluva kestävä jalohortensia. Lajikkeen litteänpyöreiden pitsimäisten kukintojen keskustaa reunustaa neutraalissa maassa pinkit, happamassa maassa sinertävät kukat. Pensas kukkii vanhoilla ja uusilla versoilla keskikesästä syksyyn. Syksyllä 'Twist-n-Shout' saa kauniin burgundin punaisen syysvärin. Kasvutavaltaan rehevä ja pyöreähkö pensas on kaunis niin yksittäin kuin ryhmäänkin istutettuna. Pensaalla on vahvat versot ja kiiltävä lehdistö.

Jalohortensian kasvupaikan tulisi olla aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan paahteinen. Tasainen kastelu ja lannoitus kasvukaudella takaavat hyvän kukinnan. Taimi kannattaa suojata keväthalloilta esimerkiksi harsolla. Myös talvisuojaus on suositeltavaa, etenkin nuoren taimen ensimmäisinä talvina.

Endless Summer® -valikoiman hortensialajikkeet ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa. Valikoiman lajikkeet ovat ainutlaatuisia niiden poikkeavan kukintarytmin ansiosta. Kukkasilmuja muodostuu sekä uusiin että vanhoihin versoihin, joka takaa pidemmän kukinnan muihin jalohortensioihin verrattuna. Lisäksi lajikkeet kukkivat muita jalohortensioita paremmin pohjoisemmissa olosuhteissa, sillä ne eivät välttämättä tarvitse edellisen vuoden kasvua kukkiakseen.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJalohortensia Twist and Shout® 3L
Korkeus, cm100
Menestymisvyöhykkeet I-III(IV)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea macrophylla 'PIIHM-I' Twist-n-Shout®
Syysväriburgundinpunainen
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreähkö
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi