Japaninangervo Double Play® Doozie 3L
Tuotekoodi: TA302222053 EAN: 6417189222538

Japaninangervo Double Play® Doozie 3L

Tuotekoodi: TA302222053 EAN: 6417189222538

Tuotekuvaus

Japaninangervo Double Play® Doozie on näyttävä, pitkään kukkiva koristepensas. Lajikkeen lehtien uusi kasvu on punertavaa, tasoittuen kasvun edetessä tummanvihreäksi. Lehdistön syysvärissä on vaaleankeltaista ja purppuranpunaista. Pensas kukkii runsain purppuranpunaisin kukin alkukesästä pitkälle syksyyn. Kukkiin ei muodostu itäviä siemeniä. Luonnostaan pyöreäkasvuinen, matalahko pensas sopii yksittäispensaaksi tai kasviryhmiin. Lajike kuuluu Proven Winners® kasvikokoelmaan.

Japaninangervo Double Play® Doozie on helppohoitoinen ja melko vaatimaton pensas. Parhaiten lajike viihtyy aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla. Kasvualustaksi sopii tavallinen, hyvin vettä läpäisevä puutarhamulta. Kasvustoa voi siistiä muutaman vuoden välein leikkaamalla vanhimpia ja huonokuntoisimpia oksia.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteJapaninangervo Double Play® Doozie 3L
Korkeus, cm60-90
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiSpiraea x 'NCSX2' Double Play® DOOZIE
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapyöreähkö, tiiviskasvuinen
Istutustiheysistutusväli noin 70 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi