Kaarisyreeni Veera FinE rungollinen
Tuotekoodi: TA402416035 EAN: 6417189416357

Kaarisyreeni Veera FinE rungollinen

Tuotekoodi: TA402416035 EAN: 6417189416357

Tuotekuvaus

Rungolliseksi kasvatettu kaarisyreeni 'Veera' on kaunis kukkiva pikkupuu. Tuoksuvat torvimaiset kukat ovat poikkeuksellisen punaiset. Kukinnot ovat suuria ja nuokkuvia. Kesä-heinäkuulle ajoittuva kukinta on runsas ja näyttävä. Kompaktin kokoinen puu sopii hyvin pieneenkin pihaan yksin tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Lajike on saanut FinE -tavaramerkin.

Kaarisyreeni 'Veera' viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla. Maan tulisi olla ravinteikas, tuore ja hyvin vettä läpäisevä. Rungolliseksi kasvatettavasta puusta voi leikata mahdolliset tyvivesat ja ylimääräiset oksat, jotta puun kaunis muoto säilyy. Paras leikkausajankohta on varhain keväällä ennen kasvuunlähtöä.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos. FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 6,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKaarisyreeni Veera FinE rungollinen
Korkeus, cm400
Menestymisvyöhykkeet I-VI(VII)
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiSyringa x josiflexa 'Veera'
Käyttötarkoituskoriste, aidanne
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheystaimiväli n.1m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessämyyntikorkeus 150-250 cm
Taimityyppiastiataimi