Keltaheisiangervo Tiny Wine Gold 3 litran astiassa
Tuotekoodi: TA302215017 EAN: 8717191531702

Keltaheisiangervo Tiny Wine Gold 3 litran astiassa

Tuotekoodi: TA302215017 EAN: 8717191531702

Tuotekuvaus

Keltaheisiangervo Tiny Wine® Gold on matala- ja tiiviskasvuinen koristepensas. Lehtien väri muuttuu kasvun edetessä kullankeltaisesta kellanvihreäksi ja syksyä kohden kirkastuu jälleen. Pensas kukkii alkukesällä runsain valkoisin kukin. Nuput ovat hennon vaaleanpunaiset. Pensas sopii pieneenkin pihaan ja ryhmään muiden kasvien kanssa. Keltalehtinen pensas tuo värikkyyttä kasviryhmiin. Lajike kuuluu Proven Winners® kasvikokoelmaan.

Keltaheisiangervo Tiny Wine® Gold viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisalla paikalla ja on melko vaatimaton maan laadun suhteen. Pensas kestää leikkaamista hyvin ja sen voi nuorentaa, joko kokonaan alasleikkaamalla, tai poistamalla vanhoja ja huonokuntoisia oksia. Leikkaaminen kannattaa tehdä keväällä ennen kasvuunlähtöä, tai kesällä kukinnan jälkeen.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteKeltaheisiangervo Tiny Wine Gold 3 litran astiassa
Korkeus, cm50-100
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiPhysocarpus opulifolius 'SMNPOTWG' Tiny Wine® Gold
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapamatala, tiivis
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi