Lamovuohenkuusama 'Kajo' 2L
Tuotekoodi: TA302232013 EAN: 6417189232131

Lamovuohenkuusama 'Kajo' 2L

Tuotekoodi: TA302232013 EAN: 6417189232131

Tuotekuvaus

Lamovuohenkuusama 'Kajo' on kelta- ja rusovuohenkuusaman risteymä. Pensaan kookkaat lehdet ovat aluksi sävyltään keltaisia ja muuttuvat myöhemmin punertaviksi. Versot ovat kaarevia ja rentoja. Keltaiset pienet kukat puhkeavat heinäkuussa. Pensas tekee paljon juurivesoja ja sopii hyvin peittopensaaksi useamman pensaan ryhmään, yksin tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Lajike on saanut FinE® -tavaramerkin.

Lamovuohenkuusama 'Kajo' viihtyy parhaiten melko varjoisella kasvupaikalla, mutta sen voi istuttaa myös aurinkoon tai puolivarjoon. Maan tulisi olla melko ravinteikas ja tuore, mutta hyvin vettä läpäisevä. Pensasta voi leikata aika-ajoin harventamalla kuivuneita ja huonokuntoisia sisäoksia, jotta sen elinvoima säilyy hyvänä ja kukinta runsaana.

FinE® on lyhenne sanasta Finnish Elite. Tavaramerkin ovat saaneet kasvit jotka ovat Suomessa lisättyjä ilmastokestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. Kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön tulos.
Tuotepakkaus:

paino: 2,00 kg

Ominaisuudet

TuoteLamovuohenkuusama 'Kajo' 2L
Korkeus, cm50-70
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäpensaat
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo, varjo
Tieteellinen nimiDiervilla x splendens 'Kajo'
Käyttötarkoituskoriste
Kasvutapapyöreämuotoinen, rehevä
Istutustiheys2 kpl/m