Lumipalloheisi Pohjan Neito FinE rungollinen
Tuotekoodi: TA402421003 EAN: 6417189421030

Lumipalloheisi Pohjan Neito FinE rungollinen

Tuotekoodi: TA402421003 EAN: 6417189421030

Tuotekuvaus

Rungolliseksi kasvatettu lumipalloheisi 'Pohjan Neito' on kaunis kukkiva pikkupuu. Puu kukkii runsain kermanvalkoisin, pallomaisiin kukintoihin muodostuvin kukin kesäkuussa. Kukat ovat neuvottomia, joten marjoja puuhun ei synny. Puun latvuksesta kasvaa vanhemmiten tuuhea ja pyöreämuotoinen. Kesällä kauniin vihreät lehdet saavat syksyllä punertavan ruskean syysvärin. Matalakasvuinen puu sopii hyvin kasviryhmiin ja yksittäsipuuksi pieneenkin pihaan. Lajike on saanut FinE tavaramerkin.

Lumipalloheisi 'Pohjan Neito' viihtyy parhaiten puolivarjoisalla kasvupaikalla, mutta menestyy myös auringossa. Maan tulisi olla ravinteikas, kalkkipitoinen, tuore tai kostea ja hyvin vettä läpäisevä multamaa. Liian paahteinen ja kuiva kasvupaikka altistaa lumipalloheiden hyönteistuhoille.
Huonokuntoisia ja kuivia oksia, sekä rungosta kasvavia oksia voi tarvittaessa poistaa keväällä ennen kasvuunlähtöä.

Lyhenne FinE tulee sanoista Finnish Elite. Tunnuksella varustetut kasvit on lisätty ilmastonkestävyydeltään ja käyttöominaisuuksiltaan tutkituista ja tautitestatuista emokasveista. FinE®-kasvit ovat pitkän tutkimus- ja valintatyön ja osaavan taimituotannon tulos. FinE®-tunnus myönnetään tarkoin valituille koristekasveille ja marja- ja hedelmälajikkeille.
Tuotepakkaus:

paino: 8,00 kg