Syyshortensia Little Lime® Punch 3L
Tuotekoodi: TA302212065 EAN: 8717191534482

Syyshortensia Little Lime® Punch 3L

Tuotekoodi: TA302212065 EAN: 8717191534482

Tuotekuvaus

Syyshortensia Little Lime® Punch on tiivis- ja pyöreäkasvuinen, näyttävästi kukkiva koristepensas. Limenvihreänä puhkeavat kukat muuttuvat kukinnan edetessä valkoisen kautta vaaleanpunaisiksi ja lopulta voimakkaan punaisiksi. Uusia kukintoja muodostuu pitkin syksyä ja kukinnan eri värivaiheet sekoittuvat kauniisti. Vahvaversoinen pensas kannattelee kukintoja hyvin. Pensas sopii hyvin pieneenkin pihaan tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Kukinnot ovat erinomaisia leikkokukkia kimpuissa, maljakossa tai kuivattuina. Lajike kuuluu Proven Winners® -kokoelmaan.

Syyshortensia Little Lime® Punch viihtyy parhaiten aurikoisella tai puolivarjoisella paikalla. Maan tulisi olla tuore, ravinteikas ja hyvin vettä läpäisevä. Pensasta voi leikata keväällä ennen kasvuunlähtöä.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteSyyshortensia Little Lime® Punch 3L
Korkeus, cm50-100
Menestymisvyöhykkeet I-V
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea paniculata 'SMNHPH'
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapyöreä
Istutustiheysistutusväli noin 50 cm
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi