Syyshortensia Quick Fire Fab® 3L
Tuotekoodi: TA302212066 EAN: 8717191534475

Syyshortensia Quick Fire Fab® 3L

Tuotekoodi: TA302212066 EAN: 8717191534475

Tuotekuvaus

Syyshortensia Quick Fire Fab® on todella näyttävästi kukkiva, pystykasvuinen koristepensas. Lajikkeen kukat puhkeavat valkoisina ja saavat melko nopeasti hennon pinkin sävyn. Kukinnan edetessä väri syvenee voimakkaan pinkiksi ja lopulta punaiseksi. Kukinnot ovat suuria ja täyteläisiä. Kukkien terälehdet muodostavat ainutlaatuisen X-muodon. Vahvat ja pystykasvuiset versot pitävät kukinnot terhakkaasti pystyssä.
Pensas sopii yksittäispensaaksi, kukkivaksi aidanteeksi tai ryhmään muiden kasvien kanssa. Kukinnot ovat erinomaisia leikkokukkia kimpuissa, maljakossa tai kuivattuina. Lajike kuuluu Proven Winners® kokoelmaan.

Syyshortensia Quick Fire Fab® viihtyy parhaiten aurikoisella tai puolivarjoisella paikalla. Maan tulisi olla tuore, ravinteikas ja hyvin vettä läpäisevä. Pensasta voi leikata keväällä ennen kasvuunlähtöä.

Proven Winners® kasvikokoelmaan kuuluu tutkittuja ja testattuja lajikeuutuuksia. Kokoelman kasveja yhdistävät toivotut ominaisuudet kuten helppohoitoisuus ja kasvukauden aikana vaihtelevat värit kukinnoissa ja lehdissä. Kokoelmaan kuuluvat kasvit ovat erityisen elinvoimaisia ja terveitä lajikkeita.
Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Ominaisuudet
TuoteSyyshortensia Quick Fire Fab® 3L
Korkeus, cm150-200
Menestymisvyöhykkeet I-IV
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepensas
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiHydrangea paniculata ‘SMNHPM’
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheysistutusväli noin 1 m
AlkuperämaaSuomi
Taimen koko myytäessäastiakoko 3L
Taimityyppiastiataimi