Marjatuomipihlaja Northline rungollinen
Tuotekoodi: TA402403035 EAN: 6417189403357

Marjatuomipihlaja Northline rungollinen

Tuotekoodi: TA402403035 EAN: 6417189403357

Tuotekuvaus

Marjatuomipihlaja 'Northline' on kaunis, koriste- ja hyötykäyttöön soveltuva, rungolliseksi kasvatettu pikkupuu. Alkukesällä puu kukkii tuomenkukkia muistuttavin, runsain valkoisin kukin. Loppukesällä kypsyvät mehevät, syvänsiniset, melko suuret ja maukkaat marjat. Syksyllä lajike saa upean keltapunaisen syysvärin. Kaunis pikkupuu sopii pihan yksittäispuuksi tai vaikka kukkivaksi kujanteeksi useamman taimen riveihin.
Marjatuomipihlajan marjat sopivat käytettäväksi mustikoiden tapaan, piirakoihin, smoothieihin, hilloihin, mehuihin tai liharuokiin. Marjat sisältävät paljon kuitua ja vitamiineja. Marjatuomipihlaja 'Northline' on nopeasti satoikään tuleva, runsassatoinen lajike.

Marjatuomipihlaja 'Northline' viihtyy aurinkoisella tai puolivarjoisella kasvupaikalla. Parhaiten lajike menestyy kuivassa tai tuoreessa, keskiravinteisessa maassa. Voimakas- ja tiheäkasvuisen puun latvustoa voi harventaa tarvittaessa leikkaamalla. Juurivesat on poistettava säännöllisesti. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä.
Tuotepakkaus:

paino: 6,00 kg

Ominaisuudet

TuoteMarjatuomipihlaja Northline rungollinen
Korkeus, cm350 cm
Menestymisvyöhykkeet I-VI
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepuu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko, puolivarjo
Tieteellinen nimiAmelanchier alnifolia 'Northline'
Satoaikaloppukesä
Syysvärikellanpunainen
Käyttötarkoituskoriste- ja hyötykäyttö
Kasvutapapystykasvuinen
Istutustiheys1 kpl/m2