Riippaomenapuu Ruby Tears™
Tuotekoodi: TA452405090 EAN: 6417189405900

Riippaomenapuu Ruby Tears™

Tuotekoodi: TA452405090 EAN: 6417189405900

Tuotekuvaus

Riippaomenapuu Ruby Tears™ on sirokasvuinen ja riippuvaversoinen pikkupuu. Lajike kukkii touko-kesäkuussa runsaasti vaaleanpunaisin kukin. Puun lehdet ovat punertavan vihreät. Syksyllä puuhun muodostuu pieniä punaisia omenia. Riippaomenapuu Ruby Tears™ sopii yksittäispuuksi tai osaksi kasviryhmää. Pienikokoinen koristepuu mahtuu hyvin myös pieneen pihaan. Lajike kuuluu First Editions® -kasvikokoelmaan.

Riippaomenapuu Ruby Tears™ viihtyy parhaiten aurinkoisella kasvupaikalla. Maan tulisi olla hyvin vettä läpäisevä, kalkkipitoinen, tuore ja ravinteikas multamaa. Puu kannattaa istuttaa loivaan kumpuun, joka estää veden kertymisen taimen juurelle maan painumisen myötä.
Nuoren puun latvus muotoillaan sateenvarjomaiseksi poistamalla suoraan alaspäin kasvavat oksat. Vanhemmiten puuta leikataan vain vähän. Paras leikkausajankohta on keväällä ennen kasvuunlähtöä.

First Editions® -valikoiman kasvit ovat uusia ja ainutlaatuisia kukkivia kasveja, jotka vaivattomasti tuottavat puutarhaan kauneutta ja värirunsautta. Valikoiman kasvit ovat huolella valittuja yhteistyössä Pohjois-Amerikkalaisen Baileyn taimiston kanssa.
Tuotepakkaus:

paino: 5,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRiippaomenapuu Ruby Tears™
Korkeus, cm150 cm
Menestymisvyöhykkeet I-III
Kasvuaika, (yksivuotinen, monivuotinen)monivuotinen
Kasviryhmäkoristepuu
Kasvupaikka (aurinko, puolivarjo, varjo)aurinko
Tieteellinen nimiMalus 'Bailears' Ruby Tears™
Käyttötarkoituskoristekäyttö
Kasvutapariippuvaoksainen
Istutustiheystaimiväli noin 2 m